Şimdi Ara

Bilgisayarım Start Spotflux bağımlısı oldu nasıl kurtulacağım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bilgisayarımda youtube a girebilmek için Start Spotflux u kullanıyordum, sonrada youtube ile işim bitince kapıyordum, bugun bir şey başladı gördüm ki Start Spotflux u kapayınca bilgisayarımın internet bağlantısı kesiliyor. Modemin ışıklarına bakıyorum her şey normal, fakat bağlantı simgesinin üstünde ünlem beliriyor kapayınca. Bekliyorum modemi açıyıp kapıyorum fakat internete giremiyorum, ne zaman ki Start Spotflux u açıyorum o zaman internet geliyor bundan nasıl kurtulabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noss -- 16 Eylül 2012; 22:36:49 >

• Hiç kimsenin bir bilgisi yok mu bu konuyla alakalı ?
  • ben neden youtube için bu araca ihtiyaç duyduğunuzu anlayamadım. Program sizin ip almanızı engelleyecek bir yapı ile çalıştığı için bağlanamıyorsunuz. Programı kullanmak zorundaysanız bir firewall ile spotflux izinlerini kontrol etmeyi deneyebilirsiniz. Ip müdahalesinde bulunamaz bu şekilde..
  • Aynı sorun bendede var ve çözemedim spoflux u kapatınca internete giremiyorum hiç bi şekilde yok mudur bi çözümü
  • spotfluxun son sürümüne bakın sitede yazıldığına göre son sürümde o hatayı düzeltmişer
  • arkadaşlar ben bu programı kullanyordum ancak dün çalışmaz oldu sildim tekrar yüklemeye çalıştım şimdide yüklenırken sorun çıkarıyor yüklenmiyor... hotspotu kuruyorum bu seferde yasaklı sitelere faceye bile kendi engel atıyor kendi sitesine yönlendiriyor yada hotspot hiç çalışmıyor ultrasurf kurdum bu seferde pc kağnı gibi oldu yani tek çarem spotflux oda kurulmuyor yardım edinnn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc Çok Yavaşladı (Çözüldü)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.