Bildirim
Bilgisayarım Pes 13-14 Kaldırır mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Yardımcı olacak kimse yok mu yukarıı -
Yukarı
Edit.00:00
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkweither -- 2 Eylül 2013; 0:00:48 > -
Bu kadar görüntülenmiş hiç mi cevap yok -
Kimse anlamıyor mu kaldırıp kaldırmayacağını burada -
http://www.systemrequirementslab.com/cyri
Buradan yararlanabilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: psycho90
http://www.systemrequirementslab.com/cyri
Buradan yararlanabilirsin
Hocam bu siteyi biliyorum ama sonuna gelemiyor donuyor sürekli anlamadım gitti bende buradan yardım isteyeyim dedim -
O zaman ekran kartını söyle de ben yardımcı olayım -
-
Masaüstüne sağ tıkla ekran çözünürlüğünü aç orada gelişmiş ayarlar var ona tıklayıp çıkan bilgileri buraya koyarsan daha iyi olur -
-
Yukarı yardımcı olacak kimse yok mu -
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Darkweither
quote:
Masaüstüne sağ tıkla ekran çözünürlüğünü aç orada gelişmiş ayarlar var ona tıklayıp çıkan bilgileri buraya koyarsan daha iyi olur
Tamam buyrun hocam biraz gecikmeli oldu ama
Ekran kartın onboard gibi duruyor maalesef Pes 13-14'ü kaldırmaz
Onboard olunca neden kaldırmıyorne yapsam kaldırabilir ?
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Masaüstüne sağ tıkla ekran çözünürlüğünü aç orada gelişmiş ayarlar var ona tıklayıp çıkan bilgileri buraya koyarsan daha iyi olur
Onboard entegre ekran kartıdır,amacı oyun çalıştırmak değil günlük bilgisayar işlerinin halledilmesini sağlamaktır.Oyunlar için yetersizdir.Yeni ekran kartı almanı öneririm.Forumdaki ''Ekran kartı'' bölümüne sistemini yazıp ekran kartı tavsiyesi isteyebilirsin.Tabii sistemin de çok iyi değil aslında,sistemini tamamen değiştirsen daha yararlı olabilir
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Onboard entegre ekran kartıdır,amacı oyun çalıştırmak değil günlük bilgisayar işlerinin halledilmesini sağlamaktır.Oyunlar için yetersizdir.Yeni ekran kartı almanı öneririm.Forumdaki ''Ekran kartı'' bölümüne sistemini yazıp ekran kartı tavsiyesi isteyebilirsin.Tabii sistemin de çok iyi değil aslında,sistemini tamamen değiştirsen daha yararlı olabilir
Masaüstü değil hocam laptop olduğu için yenisini almam daha iyi olur benim için o zaman yardımınız için teşekkürler.İyi forumlar
-
İyi forumlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X