Şimdi Ara

Bilgisayarım nasıl ve cpu yükseltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba Acer Aspire e15 e5-571 g kullanıyorum. Laptop yani. Can you run itten baktığımda bilgisayarım gta 5 i sadece cpudan dolayı kaldırmıyor acaba bu cpuyu yükseltme imkanım var mı ve sizce ne kadara olur aydınlatırsanız çok sevinirim.

İşlemci Tipi
    Intel Core i5
    İşlemci
    i5-4210U
    Sistem Belleği
    4 GB
    İşlemci Hız Aralığı
    1.7 GHz Turbo Boost ile 2.6 GHz'ye kadar
    İşletim Sistemi
    Windows 8.1
    Ekran Boyutu
    15.6"
    Sabit Disk Kapasitesi
    500 GB
    Ekran Kartı
    GeForce 840M
    Ekran Kartı Hafızası
    Paylaşımsız Hafıza 2 GB
    Ekran Kartı Kullanım Alan
    Oyun ve Grafik
    Bellek Tipi
    DDR3
    Ön Bellek
    3 MB

• bir fikriniz varmı arkadaşlar
  • asas3239 A kullanıcısına yanıt
    İşlemcin yeni değiştirmek için ikinci el bulman gerek, onu da bulacağını sanmıyorum. Değiştirmek için i7 alman lazım yenisini dahi bulsan laptop'un yarı fiyatına gelir.
    Sanırım i7-4510U bulman gerekecek. Yurt dışında yeni fiyatı 390$ civarında imiş.
  • asas3239 A kullanıcısına yanıt
    Dizüstülerde U serisi işlemciler anakarta entegredir vidalı değildir değişme durumunuz yok.
  • Ne gta5 miş be arkadaş. Biz zamanında tetris e bile razıydık. Sonra kasetli ateriler çıktıydı...

Neyse işlemci değişir mi değişmez mi bilmem ama sen kur oyunu, hangi ayarda rahat oynatırsa o ayarda oynarsın. Sen bakma sistem gereksinimlerine. Onlar haltetmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 25 Mart 2016; 7:47:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem kaldiriyor minimumu sadece cpu hizindan kaldiramiyor. Gta 5 oyunu ise ornek hani oyunun bizden istekleri fazla olmasndan dolayi ondan yola cikarak aklimda birsey olussun istedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.