Şimdi Ara

BİLGİSAYARIM KENDİNİ YENİDEN BAŞLATIYO HELP ME!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarım bir süre sonra kendini yeniden başlatıyor lütfen yardım pls!!!!!!!!!

• ısısını kontrol etmende fayda var
  • BAŞKA BİR SORUN OLABİLME İHTİMALİ VAR MI ?? ISI HARİÇ, RAM HARİÇ....FANLAR HARİÇ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: korkmazmustafa

ısısını kontrol etmende fayda var

YADA ISIYI EN İYİ NEREDEN KONTROL EDİP ÖĞRENEBİLİRİM SÖYLEYEBİLİRMİSİNİ ACABA?
  • bilgisayarimi sag tikla - ozelliklere gel - gelismis - baslangic ve kurtarma altinda ayarlar - otomatik olarak yeniden baslat isaretini kaldir. uygula hata ciktiginda hata kodunu buraya yaz Sorunu ve cozumu soyleyelim. buyuk ihtimalle islemci cok isiniyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serji

bilgisayarimi sag tikla - ozelliklere gel - gelismis - baslangic ve kurtarma altinda ayarlar - otomatik olarak yeniden baslat isaretini kaldir. uygula hata ciktiginda hata kodunu buraya yaz Sorunu ve cozumu soyleyelim. buyuk ihtimalle islemci cok isiniyor.

kaldırdım dediğin seçeneği bakalım ne hatası verecek yada kapanacak mı gene....
  • şöyle bir hata var serji yardımcı olabilirmisin??? az önce gene kapandı ve mavi ekranda hatayı yazdı ama onu kopyalayamadım.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BU OLAYIN AYNISI BENDE DE OLDU VİRÜS(SPAY, TRUVA ATI,TROJEN) DEN DOLAYI MAKİNA RESTART EDİYORDU FORMAT ATTIM DÜZELDİ SENİNKİ DE BUNDAN DOLAYI OLABİLİR.
    BİR İKİNCİ KEZ ŞÖYLE OLDU
    KARSPERSKY VİRÜS PROGRAMINI ÇALIŞTIRDIM WİNDOWS UN BAZI DOSYALARINI VİRÜS ZANNETİP PROGRAM SİLDİ MAKİNA GÖÇTÜ BU OLAYADA DİKKAT ET
  • pc uzun sure calısıp daha sonramı reset atıyor?
  • saçmaladım pardon .sıcaktan bunaldım iyice de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezerkıran -- 15 Ağustos 2006; 11:08:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ademco

pc uzun sure calısıp daha sonramı reset atıyor?

evet uzun süre çalışıp ondan sonra restrast atıyor...
  • ortalam 1,5 saat veya 2 saat calsııyor sıonra reset atıyor...resetten sonra kendısı basladıgıında pc acılmayabılır ve gucten kesmen gerekebılır bu resetın tek nedenı ram dir ramını gıdıp degıstııroyrun ısteren baska bır pc den ram getır yada senınkını ona tak anlaycaksın benımde aynı sorundan ram ım suan garantıde olay bundan ıbaret... işlemcının sıcaklıgını bı olc ıstersen verdgıım lınkten programı ındır ordan bak ama reset problemın kesınlıkle ama kesınlıkle ram den

link:
    http://www.youpload.com/files/computer_issues/993d799534/everestultimate301_rar_everestultimate_everest.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademco -- 15 Ağustos 2006; 11:17:09 >

• dostum mavi ekrandaki hata kodu kesin cozum icin yardimci olur ama senin gonderdiginin cozumu:
    baslat calistir - services yaz entera bas Yazdirma Biriktiricisi cift tikla onu durdur baslagic tutu olarak devre disi ayarla. yeniden baslat olmazsa asadidakini kur:
    http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=tr&FamilyID=889482FC-5F56-4A38-B838-DE776FD4138C

odami olmadi:
    baslat - calistir - regsvr32 c:\winnt\system32\vbscript.dll yaz entera bas
  • kardeş işlemcinde bişii var.yada çok ısınıyor..işlemciler ısındığızaman genelde böyle bir sorun oluyor...
  • yaw aynı sorunu ben yasadım hatta suan ram ım garantıde bu olay bırısnın basına daha gelmıstı sorun aynı sorun ram ram ram
  • yaw güvenli kipte açınca kapanmıyor bilgisayar eger ram'den dolayı yapsa orada da kapanması gerekmıyor mu??? yok mu başka çözüm önericek illa format mı istiyor ? virüs bulaştı büyük ihtimalle iyi bir program var mı söküp atacak ??
  • 1. ramden yada islemciden degil.
    2. mavi ekran kodunu yazarsan formata gerek varmi yokmu soyleyebilirz
    3. Bitdefender AntiVirus 9.0 Pro
  • arkadaşlar bu kendiliğinden kapanma sorunları ile bende çok uğraştım.en son power suply değiştim ve sorun bitti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.