Şimdi Ara

Bilgisayar boot ekranı gelmeden yeniden başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar bilgisayarım Windows başlatılıyor yazısı gelmeden yeniden başlıyor ara sıra açılıştaki yazı ekranlarında kalıyor güvenli mod gelmiyor hiçbirtürlü yanit alamıyorum bi parça bozulmuş herhalde ama hangisi bulamıyorum ara sıra donduğu için psu dan şüpheleniyorum ama ram hdd işlemci veya anakarttanda olabilir bilenlerin yardım etmesini istiyorum psu değişmeye karar verdim yeni alacağım boşa gitsin istemiyorum video atabilirim deneyimli kişilere normal başlayıp windows başlatılıyor a gelince siyah ekran geliyor biraz bekletiyor res atıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • bu tür sorunlar genelde windows ta sorun olduğun da meydana geliyor, format atmak sorun değilse bence format atabilirsin, yada windows kurtarma seçeneklerini deneyebilirsin.

    eğer sorun hdd ise format esnasında bile sorun yaşayabilirsin, başka bir hdd ile deneyerek sorunun hdd de olup olmadığını kesin olarak anlayabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casual -- 28 Temmuz 2017; 14:45:41 >
  • Formatlık iş yok boot ekranına gelmeden daha öncede donuyor güç yetmemesi var sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • howyoumake H kullanıcısına yanıt
    kısa devre vs olabilir, güç yetmemesi gibi durumlar prizde , fişte vs az temastan kaynaklanabilir.. yinede hdd yi söküp bios a girmeye çalışın hdd yokken bios a giriyorsa sorun hdd olabilir. bazen hdd arızalı olduğu için anakartın tanımaması gibi bir sorun oluşabiliyor. bu nedenden dolayı bios dahi görülmeden reset atabilir.
  • Hdd siz bios a giriyor format denedim aynı şey oluyor res atıyor powera daha bir odaklandım yardım bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farklı powersupplu denedim hala ahnı yardım bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • howyoumake H kullanıcısına yanıt
    ben psu da sorun olduğunu hiç düşünmedim o cihaz da, windows sorunu mu yoksa hdd mi arızalı diye düşünmüştüm. büyük olasılık hdd de ciddi arıza var ve anakart hdd yi tanımıyor bunu donanım arızası olarak algılayıp reset atıyor.

    fakat şu hddsiz biosa giriyor kısmını tam anlamadım.. yani biosa giriyor ve bios açık vaziyette dakikalarca reset atmadan kalabiliyorsa. hatta saatlerce... kesin hdd sorunlu yeni bir hdd işi çözer..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casual -- 30 Temmuz 2017; 14:46:28 >
  • Boot ekranında 4 dk. Durdu dondu ekran problem hdd dende çıktı. Bu arada yedek ekran kartını taktım ondada sorun yokmuş geriye sadece anakart ve işlemci kaldı inşallah korktuğum başıma gelmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.