Selamlar öncelikle sorunun başlangıcı dün YouTubedan video izlerken bilgisayarımın donmasıyla başladı. Bilgisayarım donunca mecburen power tuşundan kapatmak zorunda kaldım. Fakat tekrar açmaya çalışınca bilgisayarımın kendini resetlediğini fark ettim. Bazen şifre yazma ekranına geliyor bazen oraya gelemeden restart atıyordu. Bataryam zaten bitik diye bataryamı çıkarıp fişte kullanmaya çalıştım fakat o da nafile. Bir de bilgisayarı ne kadar uzun süre kapalı tutarsam o kadar uzun süre kendini restartlamadan durduğunu gördüm. Dün sorun yaşanır yaşanmaz açmaya çalıştığımda şifremi yazıp bilgisayara giremeden resetliyordu. 1 saat bekledikten sonra şifremi yazıp girdikten 1 dakika sonra resetledi. Dün geceden beri hiç açmadım bugün açıp deneyeyim dedim bu sefer de yaklaşık 5 dakika dayandı. Sorunun donanımsal olduğunu tahmin ederek burada açtım konuyu. Yasaklardan dolayı bilgisayarcılar kapalı olduğu için buraya sorayım dedim belki biri yardım edebilir diye. Beni aydınlatabilir misiniz neden böyle yapıyor? İnternetten araştırdım fakat tam olarak benim sorunumu yaşayan birini görmedim, yani power tuşundan kapattıktan sonra yaşayan. bilgisayarım lg a515 laptop 4gb ram Gt520m ekran kartı i5 2.30 işlemci win 7 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim