Şimdi Ara

Bilgisayarım Kasmaya Başladı..Yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Birden Bire Bilgisayarım Kasmaya Başladı Arada Sırada Çok Hafif Donmalar Oluyor Sistemim İyi Onunla Alakalı Değil..(Laptop Bu Arada)

Virüs Olduğunu Düşünüyorum fakat format atmak istemiyorum bu aralar..Bilgisayarım ısınmayada başlamıştı içini temizledim hiçbir sorun yok ısınmıyorda artık..

Yardımcı Olabilirmisiniz Virüs İse Eğer Nasıl Temizleyebilirim? Değilse Başka Hangi Problemlerden Kaynaklanıyor Olabilir? Şimdiden Teşekkürler Yardımlar İçin..

NOT: Dediğim Gibi Şimdilik Format Atmak İstemiyorum..Çözemezsek Format Atacağım En Son Çare Yani..

• Merhaba,

Sisteminizi Güvenli Modda açarak Combofix ile taratın bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Merhaba,

Hocam Bu Combofix'in Bilgisayara Zararları Var Diyorlar Doğrumudur :D
    Varsa Nelerdir Sen Biliyorsunudur :D
  • Ben bu zamana kadar hiç bir zararını görmedim. Ne gibi bir zararı varmış, duyduğuna göre?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pes2012forever

quote:

Merhaba,

Hocam Bu Combofix'in Bilgisayara Zararları Var Diyorlar Doğrumudur :D
    Varsa Nelerdir Sen Biliyorsunudur :D

Yanlış bilgide vermek istemem ama yinde soyliyeyim.

Combofix in zararı bazen tarama yaparken İşletim sistemindeki dosyaları silebiliyor ama çok kucuk bir ihtimal....Combofix tek kullanılmalık bir programdır...sistemini tarayıp ondan sonra kaldırman benden sana tavsiye olur.....

Bilgisayarını Güvenli modda tararsan herhangi bir sorun yaşamassın

Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogaunl -- 29 Nisan 2012; 11:19:39 >

• Tamam Ozaman Deneyelim Combofix'i :D İlk Denememde Değil Aslında Ama Biryerden Aklımda Kalmış Zararlı Diye :D
  • quote:

Ben bu zamana kadar hiç bir zararını görmedim. Ne gibi bir zararı varmış, duyduğuna göre?

her soruna combofix yazmayın şöyle,kaç tane arkadaşın başına geldi,bendede var,optimus dosyalarını siliyor laptoplarda ve tek çözümü format atmak oluyor ondan sonra.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: i5 2410m k53sv

quote:

Ben bu zamana kadar hiç bir zararını görmedim. Ne gibi bir zararı varmış, duyduğuna göre?

her soruna combofix yazmayın şöyle,kaç tane arkadaşın başına geldi,bendede var,optimus dosyalarını siliyor laptoplarda ve tek çözümü format atmak oluyor ondan sonra.

Kullandık Artık Combofix'i Bende Diyorum Zararı Var Yok Diyorlar

Sen ne önerirsin Dostum ? Olmadı Format Atıcam ?

• sistem özelliklerin ne,hangi oyunda nasıl kasıyor?biraz daha açıklarsan daha sağlıklı yorum yapılır.
  • İşlemci : İ3-540m 3.06 GHz

Ram : 4GB

Ekran Kartı : GT240M

Sistemle Alakası Olduğunu Sanmıyorum Pes 2012 İlk Yüklediğimde En Yüksek Ayarlarda Hiç kasmadan oynuyordum şimdi her adımda donuyor..
    Aynı Şekilde Crysis 2 dede Hiç Kasmıyordu Şimdi Donarak İlerliyor Adam.. Birkaç Kez Kaspersky 2012 İle Tarattım Baya Virüs Buldu Sildi.. Malwareytes İle Tarattım Virüs Buldu Sildi Fakat Hala Kasıyor Kasıyor Kasıyor!!11.1!
  • quote:

İşlemci : İ3-540m 3.06 GHz

Ram : 4GB

Ekran Kartı : GT240M

Sistemle Alakası Olduğunu Sanmıyorum Pes 2012 İlk Yüklediğimde En Yüksek Ayarlarda Hiç kasmadan oynuyordum şimdi her adımda donuyor..
    Aynı Şekilde Crysis 2 dede Hiç Kasmıyordu Şimdi Donarak İlerliyor Adam.. Birkaç Kez Kaspersky 2012 İle Tarattım Baya Virüs Buldu Sildi.. Malwareytes İle Tarattım Virüs Buldu Sildi Fakat Hala Kasıyor Kasıyor Kasıyor!!11.1!

pes te en yüksek ayarda kasar,crysis 2 de de kasar.
    intel ekran kartını kullanıyor olabilirsin.pes in launcher ını da oyunu da nvidia ya göster.
  • SORUN ÇÖZÜLDÜ OYUNU SİLDİM YÜKLEDİM HER İKİSİNDEDE SIFIR KASMA BUDUR İNTEL EKRAN KARTI DERKEN ?? EKRAN KARTIM GT240 BU ARADA CRYSİS 2 EN YÜKSEK AYARDA DEMEDİM AMA HERNEYSE ARTIK KASMA YOK
  • quote:

SORUN ÇÖZÜLDÜ OYUNU SİLDİM YÜKLEDİM HER İKİSİNDEDE SIFIR KASMA BUDUR İNTEL EKRAN KARTI DERKEN ?? EKRAN KARTIM GT240 BU ARADA CRYSİS 2 EN YÜKSEK AYARDA DEMEDİM AMA HERNEYSE ARTIK KASMA YOK

i serisi işlemcilerin içinde intel hd graphics diye bi ekran kartı daha var da nvidia ile aynı sistemde bulunuyor.biri çalışırken diğeri duruyor yani sli yada crossfire gibi düşünme.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.