Şimdi Ara

Bilgisayarım iyice yavaşladı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi bilgisayarım iyice yavaşladı.Önceden beni pek rahatsız etmiyordu ama bugünden itibaren artık can sıkıcı olmaya başladı bilgisayarım.Gün geçtikçe yavaşlıyordu zaten bunun belirtilerini farkediyordum ama bu kadar olacağını tahmin etmedim.Artık pc geç açılıyor açılınca windows başlangıcında açılan programlar geç açılıyor oyunlarda aşırı fps düşüşü yaşıyorum.The Warz oynarken fps 15-20 arasında değişiyordu pcmin özellikleri rahatlıkla kaldırıyor fakat win7 değil o yüzden fps düşüklüğü yaşıyorum dedim kendi kendime sonra bir ara League of Legendse girmek aklıma geldi oynarken önceleri 70fps den aşağı düşmüyordum şimdi 10-15 fps arası oynuyorum bu oyunda bile bu kadar fps düşüşü var.Yani kısacası pc gitti oyun meraklısı biri olarak bu kadar fps düşüklüğü beni çıldırtıyor.Pcye format atmak istemiyorum format atmadan çözmek istiyorum bilenler yardımcı olursa gerçekten çok sevinirim.Ek olarak Advanced System Careyi indirip tarattım sorunları çözdürdüm fakat hala aynı bir değişiklik yok.

• HDD'den şüphelendim. Geç açılıyor vs. demişsiniz.. HDTune programıyla Error Scan testi yapın ve health sekmesini kontrol edin, hata var mı bakalım..
  • auslogics boostspeed programını tavsiye ederim bende. kayıt defteri hataları çözümü disk birleştirme gibi birçok aracı var benim işimi baya gördü.
  • Merhabalar,
    Diskte problem olabilir. Hdtune programı ile scan testi yaptırınız.
    Virüs olabilir virüs taraması yaptırın.
    Temp dosyalarını boşaltın.
    Başlangıçta çalışan gereksiz programları kaldırın.
    Arkada bir uygulama çalışıp çalışmadığına görev yöneticisinden bakın.
    Saygılarımla
  • hiç tuaf programları kurupta sistemini yavaşlatma. Ne kadar virüs programın veya spy programın varsa kaldır.
    Combofix i google da arattır bul indir. Windows 7 ise sağ tıkla yönetici olarak çalıştır ve ne çıkarsa evet tamam okey de. eğer windows xp ise indir direk çalıştır. Mavi bi ekranda tarama yapacaktır. Tarama bittikten sonra karşına Not defteri çıkar. Not defteri çıkmadan sakın kapatma.

Dipnot : Bilgisayarın bi kaç kez yeniden başlayabilir endişelenme ;)
  • Herkese yorumları için teşekkür ederim arkadaşlar.

quote:

hiç tuaf programları kurupta sistemini yavaşlatma. Ne kadar virüs programın veya spy programın varsa kaldır.
    Combofix i google da arattır bul indir. Windows 7 ise sağ tıkla yönetici olarak çalıştır ve ne çıkarsa evet tamam okey de. eğer windows xp ise indir direk çalıştır. Mavi bi ekranda tarama yapacaktır. Tarama bittikten sonra karşına Not defteri çıkar. Not defteri çıkmadan sakın kapatma.

Dipnot : Bilgisayarın bi kaç kez yeniden başlayabilir endişelenme ;)

Yorumun için teşekkür ederim ama maalesef combofixi denedim zaten hiçbir değişiklik olmadı.

quote:

Merhabalar,
    Diskte problem olabilir. Hdtune programı ile scan testi yaptırınız.
    Virüs olabilir virüs taraması yaptırın.
    Temp dosyalarını boşaltın.
    Başlangıçta çalışan gereksiz programları kaldırın.
    Arkada bir uygulama çalışıp çalışmadığına görev yöneticisinden bakın.
    Saygılarımla

Yardımın için teşekkürler Hdtune ile tarattırdım hiçbir kötü sonuç çıkmadı.Virüs taraması malware taramalarını yarın yapacağım, başlangıçta zaten sadece gerekli programlar açılıyor.

quote:

HDD'den şüphelendim. Geç açılıyor vs. demişsiniz.. HDTune programıyla Error Scan testi yapın ve health sekmesini kontrol edin, hata var mı bakalım..

Söylediğiniz gibi Hdtune programı ile Error Scan yaptım herhangi bir olumsuz durum yok helath bölümünde ise health status: Ok olarak gösteriyor sanırsam burdada bir sorun yok.

Yardımlarınız için teşekkürler virüs ve malware taraması yaptığımda da eğer olmaz ise tek çarem format.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayarım çok yavaş
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.