Şimdi Ara

Bilgisayarım iyi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ram:1,5 GB
    Anakart:ASRock P4VM900-SATA2
    Ekran Kartı:NVIDIA GeForce 7300Se/7200Gs

Windows XP Service Pack 3

• Yeni oyunları oynamakta çok sıkıntı çekersiniz ancak Knight Online, Need For Speed Carbon, Most Wanted vb. çok talepkar olmayan oyunlar çalışabilir.
    Kalan Internet ve Office için ise gayet rahat iş görür.

Aslında bilgisayarın özelliklerinden çok sizin ne yapmak istediğiniz önemli... Nickname oyuncu82 olunca direk oyundan girdim konuya.. :)

Saygılar.
  • Aslında tamda doğru yerden girmişsiniz şu an bilgisayarımda pes 2011 yüklü düşükte az kasmaylada olsa rahhat oynuyorum eskiden nfsu 2 yi kuzenimde 512mb ram ve 128mb ekran kartıyla 3-4 kademede oynarken benimkinde en düşükte kasmayla oynuyorduk ama 1 hafta sonra hard disk yandı belki sorun ondan olabilir yorumunuz için teşkkürler
  • Bide şu var nfs carbonu eskiden hiç kasmadan oyunuyordum nfsu2 yi en düşükte kasarak oynamak garip değilmi
  • Eğer yavaşlama zaman zaman oluyorsa kasa + fan temizliği vakti gelmiş olabilir. Isınan parçalar kendini korumak için hızını düşürür.
    Bir de tabi sistemlerin ömrü var. Yoğun kullanılan ve çok ısınan her parça performansını yavaş yavaş kaybedecektir. Sizin makinanızda nereden baksanız 5 - 6 yıllık görünüyor.

Bir 60.000 bakımına alın bence. :)

Saygılar.
  • Evet 7 yıllık ram 512 mb idi 1,5 e çıkardım anakart yandı anakart değişti hard disk yandı hard disk değişti işlemci bakımı vb. vb. aslında yeni gibi Yazın bilgisayarıma iki şey indirmiştim ve pc rest attı öyle olunca virüsten şüphelendim ve combofixle tarattım sorun çıkmadı öyle olunca da sıcaklık olarak düşündüm ve bizde kasanın ön arka ve sağ taraflarını daire şeklinde kesip fan taktık ve bilgisayar çok rahatladı.Bide beyazdı kasa tüm parçalarını söküp sprey boyayla boyadık al sana 0 kasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oyuncu82 -- 18 Haziran 2011; 14:22:50 >
  • Valla biraz daha tavsiye verirseniz ona göre babamı ikna edip yeni bilgisayar alayım en dandik oyunlarda bile bazen kasıyor mesela nba live 06 artık siz düşünün ama maximumda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ve kasa dahe yeni temizlendi
  • bundan fazla bişey bekleme ustunede bir şey ekleme eklemeyı düşünüyorsan sata bildiklerini sat yenısını al
  • Bende senin gibi düşünüyorum ama satmak istemiyorum bu kalsın ben kendime direk laptop alırım ama eğer toplatırsam sistem 2.000 tl den az olmaz
  • benzer sistem bende var. bende değiştirme zamanı gelmiş geciyor. ekran kartı kötü (yanlış anlaşılması aynısı suanki sistemimde takılı )
    anakartın cift cekirdek ve üstü işlemci desteklemiyor.
    arkadasın dediği gibi bence de bu sistemin üzerine yatırım yapamazsın
  • Babam 2 sene daha idare et diyo sonra alırım bizde ablamınkiyle idare edem ablamınki

İşlemci:İntel Core 2 Duo 2,2 ghz
    Ram:4,0 Gb 32 bit olduğundan 2,96
    Anakart:?? onu bilmiom
    Ekran Kartı:ATI mobility radeon hd 4650 2304 mb
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu82

Babam 2 sene daha idare et diyo sonra alırım bizde ablamınkiyle idare edem ablamınki

İşlemci:İntel Core 2 Duo 2,2 ghz
    Ram:4,0 Gb 32 bit olduğundan 2,96
    Anakart:?? onu bilmiom
    Ekran Kartı:ATI mobility radeon hd 4650 2304 mb

Şu anlık en mantıklısı bu.
  • zaten 3 aylığına bende kalcak içinde sims 3 gta eflc pes 11 ve blur var artı bide yüklü olmayan nba 2k10 var kısacası pek sorun yok ama touch pad bozuk cd taktığında veya bazen ekran çizgi çizgi oluyor büyük ihtimal ya ram ya ekran kartı.Zaten garantiye gitçek 64 bitlik format attırrım büyük ihtiğmal ama şu çizgi olayı için ne düşünüyorsunuz neden olabilir??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oyuncu82 -- 18 Haziran 2011; 17:16:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopatx

benzer sistem bende var. bende değiştirme zamanı gelmiş geciyor. ekran kartı kötü (yanlış anlaşılması aynısı suanki sistemimde takılı )
    anakartın cift cekirdek ve üstü işlemci desteklemiyor.
    arkadasın dediği gibi bence de bu sistemin üzerine yatırım yapamazsın

Yanlış anlamam zaten gerçektende dandik ve benim bildiğim bu ekran kartı 256 mb sadece gerekli olduğu zaman 512 kullanıyor gpu-z de 256 olarak gösterdi.Ramden çalıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oyuncu82 -- 18 Haziran 2011; 18:46:23 >
  • evet normailde 256 mb ama yük altına girdiğinde ramdan 256 alarak 512 mb a kadar cıkıyor bu olaya TurboCache deniyor.
  • Vurayım Turbo Cacheye o zaman 1,5 gerekiyorsa 512 mb ise gereksinim napçaz
  • Bilgisayarın idare eder.2009 yılından sonra ki oyunları düşükte bile kasma ile oynarsın
  • Allah seni benim gibi FPS oyunları hastalığından korusun. Son baharda COD MW3 ve Battlefield3 çıkacak bende hala Pentium D var :((( inşallah bu işlemciyle oynayabilirim.
  • Bende fps hastalığı yok neyseki tam tersine daha çok yarış,spor,gta türü oyunlar ama fps hastalığı asla yok zaten artık bilgisayarımda yüklü olucak tek oyun mario dur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.