Herkese İyi Günler Dilerim Ben 21 Yaşında Bir Ogrenciyim Kendi Çapımda Para Biriktirip Bilgisayarımın Gerekli Parçalarını Yükseltip Oynadığım Warface Adlı Oyunda Video Çekme Olanağı İstiyorum Bunun İçinde Suan Ki Bilgisayarıma Hangi Parçanın Ne Kadar Performans Vereceğini Bilmiyorum O Yüzden Yardiminizi İstiyorum Suan Video Cekmedigim Zamanlarda Aşağıda Yazan Sistemle 80 100 Arası Orta Kalitede Fps Alabiliyorum Ama Video Konusunda 40 50 Arası Fpsden Fazla Çıkamıyorum Sorunsuz Şekilde 70 100 Arası Fps Alarak Video Cekebilsem Yeter Ogrenci Olduğumu Hatırlatayım O Yüzden Fazla Bir Bütçe Ayırmamam Zaten Oynadığım Tek Bir oyun Olduğu İçin Üst Düzey Bir Sistemede İhtiyacım Yok Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkür Ederim.
Sistemim : Anakartim Asusun M4N68T M V2 - İşlemci Amd Athlon II X4 640 3.0 Ghz - Ram 2x2 Toplamda 4 Gb Kingston Ram - Ekran Kartı 1Gb 128 Bit Amd Radeon Hd 5700 - 1 Tb Harddisk Var Bu Kadar.
Seneye Mezun Olursak İnsallah Sağlam Bir sistem Toplarım İnsallah Ama Şimdilik Maddi Durum Yüzünden Bu Pc Yi Ufak Tefek Parçalarla Gelistirmem Gerekiyor.
Sizce Fps Artırmak İçin Ve Video Çekebilmek için Ne Parçası Gerekiyor Teşekkürler.