Şimdi Ara

Bilgisayarım için hangi sistem(Windows 8 hariç)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamun aleyküm iyi akşamlar arkadaşlar.

Lenovo z510 windows 8 yüklü şekilde geldi.Ama ben windows 8 den hiç memnun kalmadım bilgisayarımdan performans alamıyorum cok yavaşlamış durumda 8.1 güncelledim son updateyi yükledim sonuç değişmedi.Şimdi hangi sistemi yüklesem kararsız kaldım windows vista ultimate ve windows 7 sürümleri geçiyor aklımdan ama önerilerinizi bekliyorum.

İntel core i5 4200
    64 bit
    6 gb ram
    500 gb hdd
    2 gb Nvidia gt740M ekran kartı var makinanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thewiz5555 -- 11 Nisan 2014; 7:54:18 >

• Şuan için en iyisi Windows7 Ultimate bence ve ram durumun nedir bilmiyorum ama 64 bit kurmanı tavsiye edebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafa aydemir kullanıcısına yanıt
    özellikleri yazmıştım
    i5 64 bit 6 gb ram 500 gb hdd 2 gb harici ekran kartı

• Merhaba;

Sisteminizin aslında Windows 8.1 ile gayet performanslı bir şekilde çalışması gerekiyor.http://support.lenovo.com/tr_TR/downloads/default.page? adresinden windows 8.1 sürücülerini de güncellediniz mi? Eğer windows 8.1 i windows 8 sürücüleri ile kullanıyorsanız performans sorunlarına sebebiyet verebilir.
  • oduranli kullanıcısına yanıt
    win 8 ve 8.1 sadece ekran kartı sürücüsünü güncelledim onun haricinde güncelleme yapmadım sürücüleri indirmelimiyim?

• Bütün sürücülerinizi indirip güncellemelisiniz. Windows 8 ile windows 8.1 birbirinden daha farklı işletim sistemleri.
    bugün akşam sürücüleri indirip güncelleme yapayım o zaman bakayım sistem nasıl olacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Windows 8.1 sürücülerini güncelledim avg internet security pc açıldığı anda bilgisayarınız %16 daha hızlı açıldı fark ettinizmi uyarısını verdi gözle görülür fark oldu bayağı.

• Ben de z510 almayı düşünüyorum (i7 li olan modelini) ve muhtemelen direk Win 7 kuracağım. Bana göre şimdiye kadar en stabil işletim sistemi Win 7. Win 8 daha çok dokunmatik cihazlar için yapılmış gibi duruyor. Bir türlü sevemedim gitti. Tabii her kullanıcının kendi görüşü farklıdır da bence o sisteme de Win 7 Ultimate çok iyi giderdi.
  • pwasp kullanıcısına yanıt
    bende sevemedim windows 8i tek iyi yanı hızlı acılması onun haricinde dediğin gibi dokunmatik ekranlar için yapılmış arayüz
  • Bence 8'inde kaderi Vista gibi olacak. Geçiş döneminde çıkartılan öylesine bir işletim sistemiymiş gibi sanki. O yüzden Win 9 (ya da ismi her ne olursa) onu bekliyorum ben. Ama o zamana kadar en iyisi Win 7
    Windows 7 kullanmaya alıştık yıllardır onun için 8'e alışmak biraz zor olacak.
  • Ben XP'den direkt Win 7'ye geçtim eğer bundan daha iyi bir işletim sistemi bulursam da direkt ona atlarım herhalde
    :)Bende windows 7 ultimate indirdim onu kurmayı düşünüyorum.
  • Bence hiç bekleme kur direkt
    Dosyalarımı yedeklemek için dvdye aktaracam bugün inşallah atacam formatı.
  • win7 home premium 64bit kurabilirsin
  • usb2.0 U kullanıcısına yanıt
    win7 ultimate indirdim onu kurmaya karar veerdim.
  • Dvd ye atmak cok uzun surmez mi? Direkt D ye kopyalasan senin icin cok daha rahat olur
    Acemiyim bu işlerde ilk defa format atacam:)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.