Şimdi Ara

Bilgisayarım İçin En İyi İşletim Sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Casper Nirvana NB 15.6 Laptop'a sahibim. Ürün özelliklerine gelince ;

İŞLEMCİ : İ3 - 3120M (2.5GHz)
    RAM : 4GB DDR3 RAM
    EKRAN KARTI : NVIDIA GeForce GT630M
    HDD : 500GB

Genellikle oyun oynayarak vakit geçirdiğim için , bu özelliklere en uygun şekilde ve oyunlarda problem yaratmayacak bir sistem tavsiyesi istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pro3viL

Casper Nirvana NB 15.6 Laptop'a sahibim. Ürün özelliklerine gelince ;

Genellikle oyun oynayarak vakit geçirdiğim için , bu özelliklere en uygun şekilde ve oyunlarda problem yaratmayacak bir sistem tavsiyesi istiyorum.

Görselliğe takılmıyorsan performans olsun istiyorsan Windows 7 Home Basic 64 bit , hem görsellik hem performans olsun diyorsan da Windows 7 Ultimate 64 bit yine

Sakın Win8 yok 8.1 diyenlere aldanma tecrübe ile sabitlenmiş fps ile kanıtlanmıştır Windows 7 , Microsoft şirketinin yapmış olduğu ustalık eseridir ve kesinlikle XP'den sonra ki en performanslı işletim sistemidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekayaci -- 31 Temmuz 2015; 14:49:19 >

• 64 bit kur gerisi sana kalmış seçim olarak
  • Windows 7 Ultimate 64 bit kur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekayaci

quote:

Orijinalden alıntı: Pro3viL

Casper Nirvana NB 15.6 Laptop'a sahibim. Ürün özelliklerine gelince ;

Görselliğe takılmıyorsan performans olsun istiyorsan Windows 7 Home Basic 64 bit , hem görsellik hem performans olsun diyorsan da Windows 7 Ultimate 64 bit yine

Sakın Win8 yok 8.1 diyenlere aldanma tecrübe ile sabitlenmiş fps ile kanıtlanmıştır Windows 7 , Microsoft şirketinin yapmış olduğu ustalık eseridir ve kesinlikle XP'den sonra ki en performanslı işletim sistemidir

Arkadaş gereken herşeyi söylemiş. Ve doğru söylemiş. +10

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Peki arkadaşlar , şöyle birşeyde soracağım sizlere. Laptop'un sürücülerini Casper'in sitesinden indireceğim. Seri Numarası ile arattığım zaman Model Kodu ve Model Adı'nı gösteriyor. Fakat arama kısmında yine de Model Seçiniz diye bilgi verilmiş. Model Adı'nda yazıldığı gibi CMY olarak mı seçeceğim ? Resmi aşağıda verdim.

Bilgisayarım İçin En İyi İşletim Sistemi

• Ürünün modeli altında yazar etikette seri numarasının yazıldığı yerde bu söyleyeceğimi üzerine alınma kardeşim bu olay klasik bir casper aptallığı casper bilgisayar evime sokacağıma tetris kullanırım daha sorunsuz olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu konuda bilgim yok malesef ama istersen müşteri hizmetlerini ara sor. Ben genelde bu sürücü işlerini driverbooster ile hallediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

Bu konuda bilgim yok malesef ama istersen müşteri hizmetlerini ara sor. Ben genelde bu sürücü işlerini driverbooster ile hallediyorum.

Bende genelde sam driver kullanıyorum 2015 versiyonu 14 gb yanlız 😀

• lord276 kullanıcısına yanıt
    Vay bee,ben de driverpack kadar(10gb) büyük bi driver bulucu var mıdır diyodum
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

Vay bee,ben de driverpack kadar(10gb) büyük bi driver bulucu var mıdır diyodum

http://www.****larindir.com/samdrivers-full-2015-15-dvd-x86x64-yeni-turkce-tek-link-indir.html
    al buyur kardeş :D isoyu acınca 14 gb oluyor haberin ola :D

• lord276 kullanıcısına yanıt
    eyvallah.

Forumda çıkmayan o nokta nokta diye görünen siteyi iyi biliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.