Şimdi Ara

BİLGİSAYARIM HAKKINDA GÖRÜŞ ALABİLİRMİYİM ? :))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben ikinci el olarak bir laptop aldım. Fiyat olarakta 300 TL gibi makul bir mebla ödedim mecburen :))
    Marka/Model: Dell İnspiron N5110
    Özellikler:
    Win 7 Home Premium İşletim Sistemi
    İşlemci: Intel Core i5-2450M CPU-2.50 GHZ (4CPUs)
    RAM :4096 MB
    Directx: 11
    Ekran Kartı (Tam olarak ekran kartı mı onu bilmiyorum ama ramden yiyor sanırım) : Intel HD Graphics 3000-Yaklaşık toplam bellek:1696 MB

Bilgisayarımın özellikleri bunlar bana bilgisayar hakkında görüş bildirirseniz sevinirim donanımdan çok iyi anlamıyorum ama özellikleri ekran haricinde pek kötü gelmediği için aldım.
    Şimdiden teşekkürler :)

• İyi almissin. Adam o fiyata verdiğine göre sadece intel ekran kartli bir modeldir. Oyun oynanacak makine olsa 300 vermez, günlük işlerinizi rahatlıkla görür. Bir makine parası daha verip ssd alın derim 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldığım kişi aile babası bi adamdı zaten öyle pek anlamaz oyundan :D Özelliker çok kötü değil ama resident evil 4 gibi bir oyunda ara ara donmalar yaşıyor ekran kartı kaynaklı mı sizce ?
  • Masaüstüne sağ tık yaptıgınızda nvidia grafikle ilgili seçenek görüyor musunuz ?
  • Pweck5 kullanıcısına yanıt
    Grafik özellikleri ve grafik seçenekleri var nvidia veya ati gibi bişey yazmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Floor26

Grafik özellikleri ve grafik seçenekleri var nvidia veya ati gibi bişey yazmıyor

isterseniz modelin numarasını yazın internetten bakalım harici ekran kartına sahip mi yoksa sadece intel hd graphics mi var.
    Ona nerden bakıyoruz tam olarak ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Floor26

Ona nerden bakıyoruz tam olarak ?

genelde laptobun el konulan yerinde ya da altında yazar.
  • Aygit yoneticisinden görüntü bagdastiricilarini açın orada tek ekran kartı adı varsa sadece intel.ekran kartı var demektir. Nvidia veya amd görürsen yapman gerekenler; nvidia ise nvidia Geforce programını indir, amd ise amd Catalyst control center var onu indir

• Evet sadece intel hd graphics 3000 var :)
    sadece intel hd graphics varmış bağdaştırıcılardan baktım napalım artık idare edicez böyle :) çok teşekkür ederim vakit ayırdığınız için :)
  • Floor26 F kullanıcısına yanıt
    Call of dutynin ilk 2 oyunu veya Medal of Honor serisinin ilk 2 oyununu açar belki. Hem oyun boyutları da düşük bir deneyin isterseniz

• FIFA 12, RESİDENT EVİL 5 BUNLARI BİR SIKINTI OLMADAN OYNUYORUM SUAN.CALL OF DUTY 4 DE BİRAZ KASMA YAPIYOR DİĞER İLK 2 OYUNDA HİÇBİR SIKINTI YOK :)
    Tamam o zaman ya sıkıntı yok 😀 dediğim oyunlar eski ama kötü değil. Savaş oyunu seviyorsan oynayabilirsin

• GTA 5i Ultra ayarlarda oynatır kafanız rahat olsun :)
  • Eyvallah hocam :)
  • AtiMX4 A kullanıcısına yanıt
    yok canım o kadarda değildir :))
  • Calistirdan dxdiag yazip onaylayin, gelen bilgilerden ekran kartinizi gorebilirsiniz.

Age Of Empires serisinin tüm oyunlarını tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silent hill homecoming korku oyunu dene

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.