Şimdi Ara

Bilgisayarım geç açılıyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Format attığımda da 1-2 saniye dışında değişim olmadı.Bilgisayar 100 saniyede masaüstüne geliyor.1 dakika sonra kullanılabilir hale geliyor.Bunun nedeni nedir?Harddiskte bad sector yok.

Sistem özellikleri
    İntel Core 2 Quad Q8400
    4GB RAM
    640 GB HDD western digital 32 mb önbellek
    ATI HD4650
    300W PSU
    Sistem derecelendirmesi:
     Bilgisayarım geç açılıyor..

Teşekkürler.

• Disk birleştirmesi açılış süresi için faydalı olabilir. Yakın zamanda yapmadıysanız tabi. Açılışta açılan programları msconfig ten kontrol edin. Mümkünse gereksiz olanların açılmasını engelleyin. Advanced SystemCare tarzı araçlarla regedit dosyalarındaki bozuklukları düzeltebilirsiniz( Ne kadar faydalıdır bilmiyorum. Aslında pek bir işe yaradığınıda sanmıyorum. Parantez içindekiler sadece "Advanced SystemCare" hakkındadır.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulmicort -- 3 Haziran 2012; 11:49:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulmicort

Disk birleştirmesi açılış süresi için faydalı olabilir. Yakın zamanda yapmadıysanız tabi. Açılışta açılan programları msconfig ten kontrol edin. Mümkünse gereksiz olanların açılmasını engelleyin. Advanced SystemCare tarzı araçlarla regedit dosyalarındaki bozuklukları düzeltebilirsiniz( Ne kadar faydalıdır bilmiyorum. Aslında pek bir işe yaradığınıda sanmıyorum. Parantez içindekiler sadece "Advanced SystemCare" hakkındadır.)

Hepsini uyguluyorum.Disk birleştirmeyi 4 gün önce yaptım.Advanced System Care gerçekten işe yarıyor öyle demeyin :)
    Büyük ihtimal 64 GB SSD disk alıp Windows'u ona kuracağım

• quote:

Orijinalden alıntı: azizerkan07

quote:

Orijinalden alıntı: Pulmicort

Disk birleştirmesi açılış süresi için faydalı olabilir. Yakın zamanda yapmadıysanız tabi. Açılışta açılan programları msconfig ten kontrol edin. Mümkünse gereksiz olanların açılmasını engelleyin. Advanced SystemCare tarzı araçlarla regedit dosyalarındaki bozuklukları düzeltebilirsiniz( Ne kadar faydalıdır bilmiyorum. Aslında pek bir işe yaradığınıda sanmıyorum. Parantez içindekiler sadece "Advanced SystemCare" hakkındadır.)

Hepsini uyguluyorum.Disk birleştirmeyi 4 gün önce yaptım.Advanced System Care gerçekten işe yarıyor öyle demeyin :)
    Büyük ihtimal 64 GB SSD disk alıp Windows'u ona kuracağım

Tabikide ssd kalıcı bir çözüm olur

• Ssd Lazım Açil Sana..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    anakart çok geç açılıyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.