Bildirim
bilgisayarım donma yapıyor.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
birçok sebepden olabilir. işlmeci ısını bi kontrol et eğer normalse ve biliyorsan format çekip yeniden kur -
bilgisayarinda spyware veya adware olabilir adaware programini kurup taratmani tavsiye ediyorum -
ramden olabilir -
ad aware kurulu.herhangi birşey bulmuyor. -
format çektim.fakat düzelmedi.aynı sorun devam ediyor.
işlemcinin ısınıp ısınmadığını nasıl kontrol edeceğim? -
pc açılırken del veya f4 le biosa gir hardware control e gir orda cpu temperature nin karşısına bak orda yazar... -
teşekkürler.saolasın. -
quote:
Orjinalden alıntı: ozbayram
birçok sebepden olabilir. işlmeci ısını bi kontrol et eğer normalse ve biliyorsan format çekip yeniden kur
olm varya biz bu imzayı boşuna taşıuyoruz. formatmış . al işte atmış düzeldimi. boş ver nede olsa senin bilgisayarın değil değilmi. hem ne olcak sadece bir format önemli olan senin postların doğru dğeil mi. aklımda senin için içimden geçirdiğim çok şey var canım kardeşim benim... -
işlemci çok ısınırsa genelde donmaz restart atar pc
ama durduk yere donuyosa büyük ihtimalle ramdir -
şu resimdeki gibi bir ss verirmisin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X