Şimdi Ara

Bilgisayarım CPU yu %100 kullanıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galax5080 16 GB 256 bit DLSS4 ekran kartı,Asrock x870 pro RS wifi 8000mhz ana kart, AMD R 7 7800X3D 4.20 GHZ İşlemci, klew 24x2(48)GB 7200 mhz RAM, mevcut PUBG oynarken CPU kullanımı %85 ile %100 kullanıyor çoğunlukla %100 CPU kullanıyor bunun sebebi nedir ve FPS değerim 250 ile 500 arası değişiyordu şimdi 180 kadar düşüyor ve GPU sıcaklığı 50 ile 57 arası deişiyor bu durumda kötümü yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sauron97 S kullanıcısına yanıt
    Yakın vakitte ilginç bir bilgi öğrendim yüksek pol rate mouselar 8k hz gibi işlemci kullanımı arttırıyormjş bi tarz bir şey olabilir kullanimı görev yöneticiden kontrol edebilirsin eğer kullandığın uygulama oyun 100ün çoğunu kullanıyorsa sorun yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yzye sor.

• Öncelikle bilginiz için çok teşekkür ederim. Mousem normal mouse sadece oyunlara girdiğimde yüzde yüz CPU kullanıyor normalde yüzde 9 la 25 arası ama PUBG girdiğimde yüzde 85 ile 100 arası kullanıyor ve fps düşüyor görev yöneticisinden bakıyorum mouse ilgili uada başka bir şeyle ilgili bir kullanım yok sadece pubg nin yüzde 90 üzerinde kullandığını gösteriyor ve endiselendiriyor beni

• boştayken %kaç?

• Emülatör sıkıntı. Yüz bin lira verip yeni sistem düzen adamlar da bundan şikayetçi.

Geçici çözüm önerileri oluyor ama kalıcı çözüm yok gibi.
    Masaüstüne dön geri aç VS.

• malesef ya okadar para harcadık sonuç hüsran peki bu oyundan mı kaynaklı reis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sauron97 -- 8 Mayıs 2025; 18:40:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sauron97 S kullanıcısına yanıt

evet oyun sorunlu.

yani sistemle alakası yok pek. çoğu kişi ara ara yaşıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.