Şimdi Ara

Bilgisayarım çok ısınıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

AMD FX 8320 İşlemci, Asus M5A78ML Anakart, 2Gb 192Bit Asus Geforce Gtx650Ti Boost Ekran kartı, 4gb Kingston 1600mhz cl11 ram, Xigmatek Dark Knight işlemci soğutucum var. CSGO'ya girdiğimde bilgisayarım aşırı derecede ısınıyor ve sıcaklığı kasadan hissedebiliyorum. Herhangi bir donma sorunu olmuyor ama sıcaklık rahatsız ediyor açıkçası. Ekran görüntüleri şöyle;

• unalboy U kullanıcısına yanıt

• Hocam amd nin de bu ısınmada payı var ve fanların hava sirkülasyonu önemli sıcak havayı dışarı atacak şekilde ayarlayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sende ki sıcaklıklar Fahrenayt olarak onu Celciyus a çevir öyle bak bir de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam selam. celcius olarak yazan soldaki degil mi? fahrenheit parantez icerisinde gozukuyor zaten. arkadasimda amd fx6300 var 12gb ram ve cooler master hyper evo'su var. onun bilgisayari hicbir sekilde boyle isinmiyor mesela.
  • Ben de amd aldım ve lanet olsun gerçekten lanet olsun. 10 gündür ne çekiyorum anlatamam. şimdiki aklım olsa i3 6100 alır yoluma bakardım.
  • Aslında bakıldığında sıcaklık değerlerinde bir problem yok. Ama sadece kasadan sıcaklık geliyor. Kasayla alakalı bir şey olabilir mi bu? Aynı sıcaklık değerlerinde dediğim gibi arkadaşımın bilgisayarı benimki kadar ısınmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartım çok ısınıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • amd doğasında ver ne yapsnız boş
  • İşlemci sıcaklığında bir sorun yok, AMD ısınır doğasında var sözüde artık tarih oldu, şu dinozorlar da bi bırakmadılar dillerinden.
    HArici ekrn kartının onun sıcaklık değerlerine bir bak, eğer ekran kartında bir sıkıntı yoksa, güç kaynağın aşırı ısınıyor olabilir. Kabaca elinle kontrol edebilirsin.
    Öyle ise sisteminin yükünü kaldırabilecek, ileride başka bileşenler eklediğinde, sıkıntı çıkarmayacak watt değerine sahip bir güç kaynağıyla değiştirmen en iyisi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drk_m -- 27 Haziran 2016; 0:06:03 >
  • AIDA 64 programı bazı AMD işlemcilerde doğru sonuç vermiyor. Yani eklediğiniz görüntülerdeki sıcaklık verileri hatalı. Doğru veriyi ölçmen için; CPUID HWMonitor, Piriform Speccy ve yahut AMD Overdirve programlarını kullanmanı öneririm. Elde edeceğin değerler şu yaz sıcaklarında 60 derecenin altında değildir.
  • Merhaba arkadaşlar bilgisayarım kasasız dokunmatik (casper nirvana one NAT ) olandan bilgisayar performansı düşük ne yaptıysam hızlandıramadım ve pc çok ısınıyor 10 20 dkikada hemen ısınıyor arkadaşlarım diyorki fanı temizle nasıl açıcam bilmiyorum baktım arkasına 2 tane vida var ısınmasını nasıl halledicem yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar (bu arada tamire gönderin demeyin çünkü en son laptop gönderdik matkamla delmişler makineyi) :( yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legend963 -- 17 Temmuz 2016; 0:47:42 >
  • havalar sıcak

benim işlemcide sıcak çalışıyor sıvı soğutma olduğu halde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.