Şimdi Ara

bilgisayarım bu ekran kartını desteklermi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar r7 260x gddr5 128 bit 2gb ekran kartı alacağım ancak bilgisayarım bunu desteklermi bilmiyorum.
    nerden anlayabilirim?

• bekle bence bende alcam şuanki 5850 ekran kartım ama beklemedeyim
  • Bende hd 5770 var bende bekliycem amd'nin 3xx serisi çıktımmı yeni sistem alcam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anakartında PSI-express varsa destekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blca

arkadaşlar r7 260x gddr5 128 bit 2gb ekran kartı alacağım ancak bilgisayarım bunu desteklermi bilmiyorum.
    nerden anlayabilirim?

Anakart ve güç kaynağının marka/modelini yazarsan bakalım.
  • cpu-z isimli programı indirip anakart işlemci ram bilgilerini ve kasayı açıp güç kaynağının etiketinde yazan watt'i buraya yazarak öğrenebilirsin.
  • intel core i3 550 3.20ghz
    foxconn h55mxv
    3(2+1)gb ddr3 ram
    güç kaynağının üzerinde 230 v yazıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Wildnesss kullanıcısına yanıt
    graphic interface
    version pci-express link width:x8 max.supported:x16 destekliyormu?
  • quote:

intel core i3 550 3.20ghz
    foxconn h55mxv
    3(2+1)gb ddr3 ram
    güç kaynağının üzerinde 230 v yazıyor

işlemci anakart ramde sorun yok ama güç kaynağına yanlış bakmışsın 230volt hepsinde böyle yazar bana kaç watt o lazım ve markası.total output: 400w ya da peak power 400w gibi bir şeyler olması lazım istersen etiketin resmini de atabilirsin.güç kaynağında sorun yoksa 260x takabilirsin hatta takman uygun olur ama güç kaynağı zayıfsa benzer ayardaki gtx750 de düşünebilirsin.ekstra güç kaynağı masrafı olmasın diye uğraşıyorum çok kötü bir modelse yeni hesaplı bir şey alabilirsin ama yine de önce görelim neymiş?

http://www.netsiparis.com/aerocool-vx-400-80-verimli-400w-28a-12v-guc-kaynagi

http://www.hizlial.com/zalman-zm400-le-serisi-400w-12cm-fanli-power-supply/10434127

•  bilgisayarım bu ekran kartını desteklermi?
  • quote:

graphic interface
    version pci-express link width:x8 max.supported:x16 destekliyormu?

Destekler sorun çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

quote:

arkadaşlar r7 260x gddr5 128 bit 2gb ekran kartı alacağım ancak bilgisayarım bunu desteklermi bilmiyorum.
    nerden anlayabilirim?

Anakart ve güç kaynağının marka/modelini yazarsan bakalım.

hocam selam

280x de dx12 destegi varmi veya dx12 destegi olan amd kart varmi yoksa bu yeni cikacak 300 serisi dedikleri mi dx12 li olacak bir de ne zaman cikacak cok soru sordum kusura bakma hocam
  • @blca güç kaynağın 336W. R7 260X harici güç girişi istemiyordu sanırım. Büyük olasılıkla sorun yaşamazsın. Anakartın uyumlu zaten orda problem yok. RAM'ini 4 GB'a çıkarırsan oyunlarda faydasını görürsün.

@Artyom Khan AMD'de 7000 serisi ve R serisi bütün kartlar DX12 destekleyecek. Belki 3-5 ekstra ayar olur DX12 için şu an için sadece Nvidia 900 serisi destekliyor. 300 serisi için resmi bilgi yok, ne desem yalan olur.
  • quote:

nerden anlayabilirim?

O kart sistemine 1beden buyuk gelir ve alirsanda tavsiyem cozunurlugu yuksek grafikleri dusuk tut karta binsin yuk. Lakin ram ler ne kadar kaldirir oyunlari bilemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam zaten yanında 1tanede 4 gb ram alacağım 6gb ram ile rahatça oynarım diye düşünüyorum zaten oynadığım oyunlar ahım şahım oyunlar değil. @Promity @Dovahkiin
    dovahkin hocam yardımlarınız için çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imthewalrus -- 25 Mart 2015; 18:46:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

@blca güç kaynağın 336W. R7 260X harici güç girişi istemiyordu sanırım. Büyük olasılıkla sorun yaşamazsın. Anakartın uyumlu zaten orda problem yok. RAM'ini 4 GB'a çıkarırsan oyunlarda faydasını görürsün.

@Artyom Khan AMD'de 7000 serisi ve R serisi bütün kartlar DX12 destekleyecek. Belki 3-5 ekstra ayar olur DX12 için şu an için sadece Nvidia 900 serisi destekliyor. 300 serisi için resmi bilgi yok, ne desem yalan olur.

260x harici güç girişi istiyor ve 115w TDP yani o güç kaynağı sorun olur.o güç kaynağına 55w çeken gtx750 uygun olur.
  • hocam şimdi güç kaynağı alabilirim ama 2 kart arasında ne gibi farklar var?
  • quote:

hocam şimdi güç kaynağı alabilirim ama 2 kart arasında ne gibi farklar var?

400w güç kaynakları göstermiştim iki tane en az onlardan alırsan 260x alman daha iyi olabilir.50w için mi güç kaynağı aldırıyorum aslında değil çünkü benim gösterdiklerim markalı ve 400w diyorsa 400w verir ama almışken 500w al ilerde de lazım olur.gtx750 ile 260x arasında fark olarak dx12 destek farkı diyeceğim ama olmaz gibi ikisi de iyi şekilde destekler.fiyat ve hız farkı olabilir 260x daha uygun güç kaynağı sonunu çözersen.
  • hocam peki r7 250yi güç ünitem desteklermi?
  • r7 250 65w çekiyor güç girişi yok evet destekler takabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.