Şimdi Ara

Bilgisayarım bozuldu acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar. bilgisayarımız ekranında dün ansızın degisik seyler cikti ve acikcasi korkuttu bu beni. sorun ne sizce ve ne yapmam gerek lütfen acil yardım edin.

http://hizliresim.com/1Y6oLG

http://hizliresim.com/ZLXqOk

http://hizliresim.com/7oaL6r

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekran kartın sorun var
  • Ram ve ram slotlarını kontrol ediniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gece772

Ekran kartın sorun var

ne yapmalıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: Ömüremrah

Ram ve ram slotlarını kontrol ediniz

çıkarıp taktım sorun devam

• Bilgisayarınızın anakartına tümleşik ekran kartına monitörünüzü takın ve bilgisayarınızı açın. Eğer sorun devam ediyorsa, monitör kaynaklı problemdir.

Eğer, normal görüntü alabildiyseniz, ekran kartınızıla ilgili olma ihtimali çok yüksek. Ya farklı bir ekran kartı deneyiniz, ya da ekran kartınızı farklı bir bilgisayarda deneyiniz. Farklı bir ekran kartı taktığınızda düzgün görüntü alıyor ya da ekran kartınızı taktığınız diğer bilgisayarda bozuk görüntü alıyorsanız, ekran kartınıza elveda diyebilirsiniz.

Sağlam ekran kartı takmanıza rağmen görüntüde sıkıntı varsa, RAM lerden ya da ekran kartınızın takılı olduğu soketten şüphelebilirsiniz. Eğer RAM lerinizden eminseniz, anakartı değişimi gerekcek demektir.

Hayırlı günler...
  • Sorun VGA. Yedek kart bulabilirsen deneyip kesin sonuca ulaşırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardım laptop !!!!!
    12 ay önce açıldı
    acil bi sorunum var yardım.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: meraklı_gözlük

Bilgisayarınızın anakartına tümleşik ekran kartına monitörünüzü takın ve bilgisayarınızı açın. Eğer sorun devam ediyorsa, monitör kaynaklı problemdir.

Eğer, normal görüntü alabildiyseniz, ekran kartınızıla ilgili olma ihtimali çok yüksek. Ya farklı bir ekran kartı deneyiniz, ya da ekran kartınızı farklı bir bilgisayarda deneyiniz. Farklı bir ekran kartı taktığınızda düzgün görüntü alıyor ya da ekran kartınızı taktığınız diğer bilgisayarda bozuk görüntü alıyorsanız, ekran kartınıza elveda diyebilirsiniz.

Sağlam ekran kartı takmanıza rağmen görüntüde sıkıntı varsa, RAM lerden ya da ekran kartınızın takılı olduğu soketten şüphelebilirsiniz. Eğer RAM lerinizden eminseniz, anakartı değişimi gerekcek demektir.

Hayırlı günler...

hocam ekranı direk anakarta bağladım sorun düzeldi ekran kartını da fırınlama yapmak icin fırına attım kömütlesti sonuc olarak pcyi ekran kartı olmadan kullancam. oyun oynayamadığımı biliyorum baska ne yapamam ekran kartı olmadan ?

• Ekran kartının slotlarını basınçlı hava ile temizle yada yumuşak fırça ile tozunu al. Ekran kartınında veri yollarını temizle.

İyice yerleştirerek tekrardan tak bir daha dene. Tabi bu arada Monitor ün data kablosununda sağlam olduğundan ve düzgün yerletiğinden emin ol.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.