Şimdi Ara

bilgisayarim acilmiyor mause logosu gozukuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarimi bugun acmaya kalktigimda onarma sayfasi acildi, yaklastik kirk dakika bekledim ve windows bu bilgisayari onaramadi hatasi aldim ve bilgisayar kendimi kapatti. Ayni sekilde normal moddan onarmayi denedigimde de benzer hatalari aldim guvenli modda baslatayjm dedim yaklasik dort saat boyunca dosyalar yukleniyor sayfasinda takılı kaldi. Normal olarak baslattigimda ise ekran tamamen siyah sadece mause logosu gozukuyor. Acaba bu sorunu nasil halledebilirim? Bilgisayarimin ne sorunu var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• Normal modda açtığınızda masaüstü var ve sadece farenin imleci görünüyor sanırım.

Bu durumda CTRL+ALT+DEL tuşlarına beraber basarak görev yöneticisini açın.

Sonra Uygulamalar bölümünde Yeni Görev'e tıklayarak çıkan kutucuğa '' explorer.exe '' yazmayı deneyiniz.

Eğer sorununuz tahmin ettiğim durumsa masaüstü ile karşılaşacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rodney292 -- 15 Nisan 2015; 9:31:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodney292

Normal modda açtığınızda masaüstü var ve sadece farenin imleci görünüyor sanırım.

Bu durumda CTRL+ALT+DEL tuşlarına beraber basarak görev yöneticisini açın.

Sonra Uygulamalar bölümünde Yeni Görev'e tıklayarak çıkan kutucuğa '' explorer.exe '' yazmayı deneyiniz.

Eğer sorununuz tahmin ettiğim durumsa masaüstü ile karşılaşacaksınız.

Maalesef ctrl alt deleteye basmiyor sanirim masaustunde de degil cunku masaustunden once parola ekranı cikmasi lazimdi. Sadece sistrm kurtarma seceneklerini acabildim komut listesi falan. Buradan ne yapabilirim?

• Athelstan kullanıcısına yanıt
    Hmm o zaman benim yapabileceğim bir şey yok malesef. :(

Ama konunun erbapları ,anlayan arkadaşlar yardımcı olacaktır. :)
  • Up

görev yöneticisi açılıyor mu normal modda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop'um Acilmiyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayir ctrl alt delete calismiyor. Sadece komut listesi sayfasini açabiliyorum.

• Tahmin ettiğim kadarıyla windows 7 kullanıyorsun sanırım ? Windows 7 onarma cd'leri internette vardır, Format çekmeden C dosyasındaki windows klasörlerini yeniliyor, İso kalıp olarak indirip cdye yazdırım boot edip çalıştırabilirsin bunu bi araştır. Sistemin çökmüş Tekrar kurman gerekiyor.. Önemli bilgilerin var ise dediğim konu üzerinde yoğunlaş, yapamazsan PM at bende bi araştırayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oNrGungor

Tahmin ettiğim kadarıyla windows 7 kullanıyorsun sanırım ? Windows 7 onarma cd'leri internette vardır, Format çekmeden C dosyasındaki windows klasörlerini yeniliyor, İso kalıp olarak indirip cdye yazdırım boot edip çalıştırabilirsin bunu bi araştır. Sistemin çökmüş Tekrar kurman gerekiyor.. Önemli bilgilerin var ise dediğim konu üzerinde yoğunlaş, yapamazsan PM at bende bi araştırayım.

Evet Windows 7 kullaniyorum. Bilgisayarin icerisinde cok fazla oyun ve programlarım var hepsini teker teker kurmak istemiyorum. Bu onarma cd dedigin normal windows 7 cdside olur mu bilgisayarın yaninda vermişlerdi.

• Aynısı bana oldu kardesim windows unun güvenlik duvarı çökmüş olabilir.yeni windows kurulabilir.Sakin bilgisayarcıya götürme.Servise götür.

• Hayır muhtemelen o recovery cd'sidir oda Komple bilgisayarı sıfırlar. İnternetten araştır windows 7 onarma cdleri, İSO Kalıp olarak linkler vardır muhakkak onu indirip cdye yazacaksın nero ile. İlk açılışta format atar gibi biostan ilk bootu dwdrom yapıp açacaksın. Aslında Çok basittir, ilkinde belki biraz zorlanabilirsin yardımcı olurum anlatırım ayrıntılı bi şekilde.
  • Kardeşim çalışan windows 7 ler var internette araştırıp indirebilirsin indirdikten sonra boot ediceksin cd ye veya usb belleğine ve çalışan windows 7 sayesinde bilgisayarı açabilirsin açtıktan sonra verilerini kaydedersin sonradan arkadaşların dediği gibi windows 7 cdsi ile aynı şekilde iso dosyasını indirip boot edeceksin kardeşim sonra onarma işlemini denersin olmazsa format atarsın verilerini yedeklediğin için sıkıntı yok kardeşim.

Dediğim çalışan windows 7 yi internetten bulursun .iso kalıbı halindedir. Cd ye yazdıracaksın boot şeklinde.
  • Boot nedir? Daha once hic bu ise girismedigim icin ilk defa duydum. Ben ilk olarak iso seklinde indireyim de windowsu.

İso halinde indiriyorsun yardımcı programlar aracılığıyla yazarken cd ye boot olması gerekiyor yani başlangıçta okuması için.Nero imgburn programları var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.