Şimdi Ara

Bilgisayarım Açılmıyor Ayrıntılı Bilgi ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
68
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Bilgisayarım 4-5 Gün Önce Açmaya Calıstıgımda Normal Açılıyor Fakat Monitörde NO SİGNAL yazıyordu. Donanım Forumda Aynı Hatayla Karşılaşanlara Verilmiş Olan Cevaplarla Ram ' leri Çıkartıp Taktım Daha Sonra Kapatıp Açtım Bilgisayar normal açıldı hiç bir sorun yoktu 10 dakika felan geçtikten sonra elektrikler gitti her gittiginde ben fişi mutlaka çekerim gene çektim. Elektrik Geldiginde Tekrardan Fişi Takıp Açmaya calıstım no signal hatası devam etmekteydi herşeyi denedim olmadı bende parçaları tek tek söktüm komple bilgisayar kasasını boşalttım diyebilirim. tek tek temizledim kasayı sildim ve parçaları uygunca taktım kabloları vs takamadım bilgisayarcıya götürdüm kabloları taksın no signal hatası devam ediyorsa çözümünü bulsun diye. Kendisi bana 1-2 saat sonra gittigimde görüntü alamadıgını anakarttan dolayı olabilecegini söyledi kasayı eve getirdim fakat kabloların çogunun takılı olmadıgını farkettim uçları boştaydı kısacası. Kendim takabildigimi internetten gördüklerimle vs taktım eski cektigim fotograflara vs baktım taktım. bu sabah denedim biraz daha bir umut diye :) ilk başta no signal vs biraz sonrasında power tusuna bastıgımda 3-4 saniye açılır gibi olup kapanıyor 5-6 saniye sonra kendiliginden bir daha açılıp gene 3-4 saniye acık kalıp kapanıyor böyle sonsuza kadar gidiyor tekrarlıyor kendini. kabloları kontrol ettim ramleri cıkartıp taktım vs tekrar şimdi denedigimde power tusuna basıyorum fakat hiç açılmıyor 0 tepki veriyor.

Kısaca Maddeler Halinde Noldugunu YAZIYORUM.
    1-] Kasa Normal Çalışıyor No Signal Hatası Veriyordu.
    2-] Bilgisayarcı Anakarttan olabilecegini söyledi.
    3-] Daha Sonra Eve Getirdigimde Power Tusuna Basıyorum 3-4 SANİYE Açık Kalıp Sonra Kapanıyor 5-6 Saniye Sonra Kendigilinden Tekrar Açılıp Kapanıyor ..
    4-] Şimdi İse POWER tusuna Basıyorum 0 tepki veriyor hiç açılmıyor.

Yardımınızı Bekliyorum ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gqrkem36 -- 15 Kasım 2016; 14:28:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.