Merhabalar.. ikinci el bir bilgisayar aldım, bugün kargoyla geldi. bağladım sağını solunu bastım tuşa! :) Gönderen arkadaş formatlamış, tertemiz göndermiş, windows güvenli modda sorunsuz açılıyor, fakat gel gelelim ki normal olarak açmaya çalıştığımda aşağıdaki ekranı görüyorum; http://img222.imageshack.us/i/04042011141.jpg/ ve bu ekran çıktıktan 1 sn kadar sonra kapanıyor yeniden başlıyor..
temporary hush kaynağında integer oluşturman lazım ayrıca ten detectorlerinin raidleyip gpaneli backuplaman lazım birde yeni hgate aç sorun düzelecektir
humm.. peki bunu 2 yaşındaki çocuğun anlayabileceği şekilde anlatır mısın? :P o kadar uzak değilim ama dediklerinden hiçbirşey anlamadım doğrusu..
quote:
Orijinalden alıntı: Dimitri47
humm.. peki bunu 2 yaşındaki çocuğun anlayabileceği şekilde anlatır mısın? :P o kadar uzak değilim ama dediklerinden hiçbirşey anlamadım doğrusu..
bundan daha basite indirgiyemem
masaüstü pc oldğunu varsayarak yazıyorum ram problemi gibi duruyor çift ram takılıysa teker teker dene ramlarin yerlerini değiştir olmazsa biosa gir load optimized default yap kaydet çık olmazsa kasayı aç bios pilini çıkar 5 dakika sonra geri ak beklerken açma kapama düğmesine birkaç kez bas en son format atmayı deneyebilirsin oda çözüm olmazsa aldığın kişiyle temasa geç ortaklaşa bir çözüm bulun
quote:
Orijinalden alıntı: Steinwayss
temporary hush kaynağında integer oluşturman lazım ayrıca ten detectorlerinin raidleyip gpaneli backuplaman lazım birde yeni hgate aç sorun düzelecektir
Bu nasıl bir cevap?
Amacınız destek olmak mı yoksa kafa karıştırmak mı?
Daha net açıklama yapamayacaksanız,kendinizi öz Türkçe ile ifade edemeyecekseniz,karşı tarafa bilginizi aktaramayacaksanız bu bölüme yazmanızın bir mantığı yok.