Şimdi Ara

Bilgisayarım'a bir şeyler olmaya başladı. Lütfen bir bakarmısınız? :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün bir tane çocuk bana sitesini attı. bir oyun yükleyecektim burdan yükle diye. attığı linke tıkladım java diye bir program geldi. ismi java ama virüslüydü. sonra ben başka bir arkadaşa sorduğumda; o çocuk senin bilgisayarına girecek. dedi. işte teamwiewer ile baktı bilgisayara kim giriyor kim girmiyor. bir şey çıkmadı. şimdi bilgisayarı açtım,bilgisayar zor açılıyor. açılınca donuyor. tıkladığım dosyalar internet falan zor açılıyor kasma var. Ve sürekli uyarı çıkıyor. Şu hata çıkıyor "this software has been crypted with a FREE version of StarCrypter. Visithttp://www.starcrypter.com/ for further informations." Virüs programımı açıp temizliyorum. ama hala yine geliyor. korkmaya başladım. ne yapsam bilmiyorum. Bilgisayarımda çok önemli dosyalarım var. ne yapmalıyım? bir yardım edin lütfen?







  • quote:

    Orijinalden alıntı: abora58

    Dün bir tane çocuk bana sitesini attı. bir oyun yükleyecektim burdan yükle diye. attığı linke tıkladım java diye bir program geldi. ismi java ama virüslüydü. sonra ben başka bir arkadaşa sorduğumda; o çocuk senin bilgisayarına girecek. dedi. işte teamwiewer ile baktı bilgisayara kim giriyor kim girmiyor. bir şey çıkmadı. şimdi bilgisayarı açtım,bilgisayar zor açılıyor. açılınca donuyor. tıkladığım dosyalar internet falan zor açılıyor kasma var. Ve sürekli uyarı çıkıyor. Şu hata çıkıyor "this software has been crypted with a FREE version of StarCrypter. Visithttp://www.starcrypter.com/ for further informations." Virüs programımı açıp temizliyorum. ama hala yine geliyor. korkmaya başladım. ne yapsam bilmiyorum. Bilgisayarımda çok önemli dosyalarım var. ne yapmalıyım? bir yardım edin lütfen?

    onemlı dosyaları bir flas belleğe alıp format atmaktan başka çare yok sanırım




  • Geçer mi diyosun?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abora58

    Geçer mi diyosun?

    virus girmiş pc nize belli combofixlede bi tarama yaptırın belki geçebilir format atınca herşey silindiğine göre düzelir
  • Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

    Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

    Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.