Arkadaslar bugun Xigmatek HD 1284 işlemci soğutucusu aldım.Bir türlü takamadim yani tam olarak oturmadı.Ben de anakarti çıkarıp uzun uğraşlar sonunda taktım.Sonra diger parçaları tahrip.Bilgisayarı acıyorum bütün fanlar çalışıyor 2 sn sonra "tak"reset atıyor.Sorun nedir sizce?Psu da daha 4 gunluk bu arada.
işlemci fanını takamamışsın yada işlemcinin fan kablosunu takamamışsın
etrmal macunla ilgisi oldugunu sanmıyorum ama diğer soylenenlere katıylıorum anakartı iyi oturtun sogutucuyu iyi takın ve fan dondugune emin olun bunlardan eminseniz bios a girerrek ısı değerlerine bakın.işlemci ısı değerleri yuksek ise sogutucu oturtulmamıs.işlemci ısısında sorun yok ise kablolarda sıkıntı var
ben de aynı fanı kullanıyorum...
anakartı kasadan çıkartıp elinde tak fanı... ben öyle yapıyorum, stok fanda da çok rahat oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: DarkSmellMan
İşlemci fanınız yerine tam oturmamış olabilir fan kablonuz takılmamış veya yanlış yere takılmış olabilir. Ve en önemlisi termal macunu sürmemiş veya düzgün sürmemiş olabilirsiniz.
arkadaşın dedigi gibi
quote:
Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo
ben de aynı fanı kullanıyorum...
anakartı kasadan çıkartıp elinde tak fanı... ben öyle yapıyorum, stok fanda da çok rahat oluyor.
Zaten anakarti çıkarıp takmıştım,4 tane giriş soketi var ya,sonuncusunu takmakta cok zorlandım.Sonunda takmistim ama demekki olmamış,fani takmanın baska yolu yok mu?