bu konunun yeri burası deil ama konuyu burayada açmak istedim. bilgisayarı yavaşlatan programlar hangileri.yardımcı olursanız sevinirim.
Norton,Kaspersky antivirus programlari..
norton,panda,dosya paylaşım programları,..........işletim sisteminin kendisi.......vb.........
bilgisayarları genelde kullanılmayan ve yüklü olan proğram dosyaları ve arka planda gereksiz çalışan programlar yavaşlatır helede rem miktarı düşükse pc den sildiğiniz programların illaki bir iki dosyası pc de kalır va bunlar zamanla pc yi yavaşlatır arada bir schkdsk yaparak hardıski temiz tutmak ve dezünli olarak birleştirisesiz sisteminiz gayet iyi çalışır
Elbette bilgisayarı yavaşlatan programları bilmen iyi olur. Ama bir yerden sonra bilgisayarını her program yavaşlatmaya başladıysa, sen bilgisayarını hızlandırmanın yollarını aramalısın.
mumkunse sag altta saatin yaninda biriken butun programlardan kurtul.. yada kurtulabildigin kadarindan... bende calisanlar.. MSN,NOD32 baska bisey yok..
Eğer -1gb raminiz varsa kaspersky çok yavaşlatır..Video çeviriciler filan da sistemi çok kasıyor..
1) Start -> Programs -> Startup ta bulunan tüm nesneler... 2) Antivirus yazılımları 3) Uygulama uzantıları vs vs...
peki iyide bunları kullanmasak olmaz yani antivirüs olmadan olmas ama bu bilgisayarı ince ayar ile hızlandıramayızmı ve birde bu kayıt defterini temizlemek doğrumudur hızlandırırmı pc yi hep bunu merak ettim
quote:
Orjinalden alıntı: Towarscke
Norton,Kaspersky antivirus programlari..
+1
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme