Şimdi Ara

bilgisayarı uyku modunda bırakmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm acaba bilgisayarı gün içinde uyku modunda mı bırakmalıyız yoksa kapatmalımıyız uzun süre uyku modunda bırakmanın bir zararı olur mu

• Herhangi bir problem oluşturmaz eğer leptop ise gezdirecekseniz yanınızda kaptmanızda yarar var ve masaüstü ise sorun oluşturmaz diye öneriyorum
  • Pc niz yeni nesil i3 i5 i7 işlemcisine sahipse günlerce bile uyku modunda kalabilir. Ancak notebookunuzu uyku moduna alıp çantasına koymayınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dizüstü yeni nesil i5 vaiom var çantasında değil evde masada kullanıyorum ve genellikle öyle duruyor cevap veren arkadaşlara ayrıca teşekkürler
  • 4-5 aydır bilgisayarı bu sekilde kullanıyorum. açılış 1 saniye, ssd den hızlı
  • Uyku modu, masaüstü sistemlerde çok kullanışlı bir özellik.
    Bilgisayarın klavyesine dokunduğunuz an saniyeler içinde açılması da cabası
  • Arkadaşım merhaba,
    Eğer ki sistemin her hafta yedeğini alıcsm dersen ve haftada en az 3 sistem geri yükleme noktasını oluşturucam dersen böyle kullan.
    Ancak yüklediğin bi yazılımın veya sistemin bi güncellemesi bsşlangıcı etkilerse ne yapacağını bilemezsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben hep uyku modunda kullanırım laptopu. Bi sorun yaşamadım

• Bir sorun yaşayacağını sanmıyorum zira ben hiç yaşamadım hızlı bir şekilde açıp kapıyorum rahat oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.