Şimdi Ara

Bilgisayarı sıfırladım ses az çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 10 sıfırladım hapörlerden 100'e aldım ses boğuk ve az çıkıyor önceden dinlediğim videolardan sesi anlıyordum şimdi anlamıyorum.

• ses jakı sök tak yapın hıpaörleri başka pc de telefonda deneyin drıverleri son sürüm günceleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke_21

ses jakı sök tak yapın hıpaörleri başka pc de telefonda deneyin drıverleri son sürüm günceleyin

dediklerinizi nasıl yapacağım?Hiç anlamam baya uzağım bilgisayar dilinden
  • Bilgisayar a sağ tıklayıp yönet e basın, aygıt yöneticisinden ses kartını bulun ve sağ tıklayıp özelliklere basın, sürücü güncelleştir butonunu kullanarak ses kartınızın driverını güncelleştirip bilgisayarınızı yeniden başlatın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nova.07

Bilgisayar a sağ tıklayıp yönet e basın, aygıt yöneticisinden ses kartını bulun ve sağ tıklayıp özelliklere basın, sürücü güncelleştir butonunu kullanarak ses kartınızın driverını güncelleştirip bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Ses giriş ve çıkışları var ve ses oyun video denetleyicisi var ses kartı gözükmüyor?
  • Akarsu32 kullanıcısına yanıt
    hocam toshiba sitesinden sound driver var bir de hdmı auido drıver var fakat hiçbirinin windows 10 'u yok864 bit indiriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akarsu32

Driver güncellemesi yap işini halletcektir pc nin kendi sitesinden indirebilirsin örnek veriyom asus bir notebook ise asus driver diye arat kurcalarsan bulursun

ikisini de yapmaya çalıştım arşiv bozuk hatası veriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    güncellemeden sonra ses yok
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İkisi içinde aynı işlemi uygulayın.

• quote:

İkisi içinde aynı işlemi uygulayın.

hocam sağ tık yapıyoum sistem güncelle diye bir seçenek çıkmıyor özelliklerden
  • Hocam daha ayrıntılı yazayım o zaman; bilgisayara sağ tıkla özelliklere gir, sol üstte aygıt yöneticisi yazıyor ona bas. Ardından "Ses, video ve oyun denetleyicisi" ve "Ses girişleri ve çıkışları" başlıkları altındaki donanımlara teker teker sağ tıkla sağ tıkladığında "sürücü yazılımını güncelleştir" diye çıkıyor. Eğer sende çıkmıyorsa aynı şekilde sağ tıkladıktan sonra aşağıda özelliklere bas üst sekmeden sürücü sekmesine geç, sol tarafta "sürücü güncelleştir..." diye yazıyor. Güncellemelerin ardından bilgisayarı yeniden başlatıp sorunun düzelip düzelmediğini kontrol et.
  • quote:

Hocam daha ayrıntılı yazayım o zaman; bilgisayara sağ tıkla özelliklere gir, sol üstte aygıt yöneticisi yazıyor ona bas. Ardından "Ses, video ve oyun denetleyicisi" ve "Ses girişleri ve çıkışları" başlıkları altındaki donanımlara teker teker sağ tıkla sağ tıkladığında "sürücü yazılımını güncelleştir" diye çıkıyor. Eğer sende çıkmıyorsa aynı şekilde sağ tıkladıktan sonra aşağıda özelliklere bas üst sekmeden sürücü sekmesine geç, sol tarafta "sürücü güncelleştir..." diye yazıyor. Güncellemelerin ardından bilgisayarı yeniden başlatıp sorunun düzelip düzelmediğini kontrol et.

Eyvallah hocam hepsini yaptım dediklerinin sırayla benim şimdi bu yaptığım ses kartı mıydı?

• Aynen hocam, düzeldi mi peki sorun?

• quote:

Aynen hocam, düzeldi mi peki sorun?

Biraz etki etti ama yine ilk aldığım gibi değil ama başka çözüm yoksa gerçekten çok saolun biraz uzağım anlamam bilgisayarı

• Valla bende bu konu ile ilgili çok ayrıntılı bir bilgiye sahip değilim ama aklıma tek çözüm bu geldi başka bir yöntem varsa bende bilmiyorum, yardımcı olabildiysem ne mutlu, iyi forumlar..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.