Şimdi Ara

bilgisayarı restart edince görüntü gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İŞLEMCİ:AMD RYZEN 2600X
    ANAKART:MSİ A320M GAMİNG PRO
    EKRAN KARTI:MSİ GEFORCE GTX 1050Tİ
    RAM:2X8 16GB BALLISTIX CRUCİAL
    DEPOLAMA:240GB TOSHIBA SSD
    KASA:FRİZBY FC 9235G 650w
    Merhaba arkadaşlar. Ben yukarıdaki gibi bir sistem topladım, ancak bir türlü görüntü alamadım. Ram ile anakart uyumsuzluğu olabilir diye amd ryzen ile uyumlu gskıll flare x rai ini denedim ama yine olmadı. Belki ekran kartına güç yetmiyordur diye cougar stx700 700watt aldim ama yine olmadı amd nin verdiği a6 9500 de açtım ve bios unu son sürüme güncelledim. Ryzen i taktığımda restart edince görüntü alamıyorum. Sizce sıkıntı ne olabilir?

• bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 14:38:41 >
  • Sistemdeki ssd e herhangi bir işletim sistemi yüklediniz mi acaba?
    Başka bir bilgisayarda ssd i deneyip bilgi edinebilirsiniz.Temiz bir kurulum gerçekleştirip yeniden kendi sisteminizde bir deneyiniz.
    Sistem bileşenlerini tek tek deneme imkanınız var ise daha net bir sonuç alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0EF48BDE1

bu mesaj silindi
    Biosta herhangi bir ayar yapmadım. Default ayarlarda. Sistemi biostan bile restart etsem vga ışığı yanıyor görüntü gelmiyor. Bazen üçdefa bip sesi geliyor. İşlemci fanının hemen üstündeki kırmızı led yanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anakartınız 2600x desteklemiyor açılmaması normal olanı.

https://www.msi.com/Motherboard/support/A320M-GAMING-PRO#support-cpu

listede ismi var ama karşısında N/A not avaiable yazıyor yani destek yok.
  • Edward Teach kullanıcısına yanıt
    Yok o içinde N/A yazan kısım içinde GPU yok manasında. Yani desteği var. 7A39v1C.zip biosundan itibaren.
  • eskibirkurt kullanıcısına yanıt
    evet eskiden orada since bios yazardı burada gpu olarak yazmışlar.yine de ben olsam 35w gibi işlemciler çalıştıran a320'de 95w işlemci çalıştırmazdım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Edward Teach kullanıcısına yanıt
    Olur karıştırılabilir, insanlık hali.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edward Teach

evet eskiden orada since bios yazardı burada gpu olarak yazmışlar.yine de ben olsam 35w gibi işlemciler çalıştıran a320'de 95w işlemci çalıştırmazdım.
    Cevaplar için çok teşekkür ederim işlemci bozuk diye şüphelenmeye başlamıştım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.