Şimdi Ara

Bilgisayarı Komple mi Yaktık Acaba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni aldığım bilgisayarı düzenli bi şekilde birleştirdim ve tam açayım derken anakarta bağlanan power kablosu yandı baya bi duman çıktı kabloyu kurtaramadık nedeni nedir acaba yardımcı olurmusunuz detaylı resimde koyarım. bu arada anakartta kırmızı ışıklar yanıp sönmeye başladı anakartı veya diğer parçalardan herhangi birisi yanmış veyahut zarar görmüş olabilir mi ? parçaları vatandan topladım ve 10gün bile olmadı nasıl bir yol izlemem gerekiyor ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: weRDim_aYaRi

Yeni aldığım bilgisayarı düzenli bi şekilde birleştirdim ve tam açayım derken anakarta bağlanan power kablosu yandı baya bi duman çıktı kabloyu kurtaramadık nedeni nedir acaba yardımcı olurmusunuz detaylı resimde koyarım. bu arada anakartta kırmızı ışıklar yanıp sönmeye başladı anakartı veya diğer parçalardan herhangi birisi yanmış veyahut zarar görmüş olabilir mi ? parçaları vatandan topladım ve 10gün bile olmadı nasıl bir yol izlemem gerekiyor ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum

harbiden vermişsin ayarı
    Geçmiş Olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: echelon34

quote:

Orijinalden alıntı: weRDim_aYaRi

Yeni aldığım bilgisayarı düzenli bi şekilde birleştirdim ve tam açayım derken anakarta bağlanan power kablosu yandı baya bi duman çıktı kabloyu kurtaramadık nedeni nedir acaba yardımcı olurmusunuz detaylı resimde koyarım. bu arada anakartta kırmızı ışıklar yanıp sönmeye başladı anakartı veya diğer parçalardan herhangi birisi yanmış veyahut zarar görmüş olabilir mi ? parçaları vatandan topladım ve 10gün bile olmadı nasıl bir yol izlemem gerekiyor ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum

harbiden vermişsin ayarı
    Geçmiş Olsun

hocam saolun gülcek derman kalmadı vallahi içim kan ağlıyor şuan ekrana bakıp salak salak sırıtıyorum varmıdır önerebileceğiniz yardımcı olabileceğiniz bir durum yada neden olduğu konusunda bi bilginiz varmı

• Hocam sanirim kisa devre yaptirdiniz.Yoksa oyle kolay kolay yanacak malzemeler degillerdir yani.Sen bi istiyorsan uzay kasa kur oyle dene.Calismazsa baska guc kaynagi dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatanbilgisayar yakınsa sistemi direk onlara verin baksınlar.. Başka bir kablo ile daha denediniz mi?
  • muhtemelen watt değeri açısından kurduğunuz sisteme uygun bir güç kaynağı değildi...
    bu tip durumlarda güç kaynağı yansa da anakart, işlemci, vb. bileşenlere herhangi bir zarar gelmez...
    sisteminizin çekmiş olduğu güç değerlerini hesaplayıp buna uygun değerde bir güç kaynağı almanızı tavsiye ederim...
  • Problemi cozdum parcalarda herhangi bir sorun yok tek prooblem corsair 500r nin fanlarinin led kablosunun siyah plastigini yakip erittik nedenide dalginligima gelmis guc kaynagi noktasina baglayip uzatma kablosu ile burlestirmisim ve anakarta takmisim o yuzden olmus led in kablosunuda siyah elektrik bandi ile kaplayarak sorunu cozdum kanlodada problem yok suan duzgun calisiyor birde sistem kurup test etmek lazim resimleri yukler 500r ye nasil kiydigimi gosteririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.