Şimdi Ara

bilgisayarı hiç kapatmadan aralıksız çalıştırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler herhangi bilgisayarı aralıksız çalıştırmak genellikle onlıne oyun veya torrent indirme v.s yapılıyorsa bu bilgisayarı nekadar etkiler zorlanirmi çok bi yerde okudum bilgisayarı aç kapa yapmak yerine surrkli çalışması daha sağlıklıdır diyorlar sürekli ısınıp soğuması iyi değil ben zaten elektirik olduğu surece ful açık burdada kesinti pek olmaz UPS vardı akuleri ölünce kaldırdım 1kac aydır normal topraklı prizde kulaniyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Patlarsa "ALLAHU EKBER" diye bağır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayda 1 kapatiyorum cillop gibi 2 senedir.

• Benim hep açık. Yatacagım zaman uyku moduna alırım onun dışında kullansam da kullanmasam da açık durur. Hiçbir sıkıntısı da olmadı 2 yıldır

• quote:

Orijinalden alıntı: Konuyu Hortlatan Adam

Patlarsa "ALLAHU EKBER" diye bağır.

Ha ha ha

Bilgisayar patlamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Rudy Fernandez

Benim hep açık. Yatacagım zaman uyku moduna alırım onun dışında kullansam da kullanmasam da açık durur. Hiçbir sıkıntısı da olmadı 2 yıldır

İyiymiş

• Birşey olmaz ama fanlar daha çok toz toplar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: listen

Ayda 1 kapatiyorum cillop gibi 2 senedir.

Ben onuda yapmıyorum ayda 1 yeniden başlatma okadar

• benimki 2 saat hareketsiz kalınca kendi kendine kapanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

Birşey olmaz ama fanlar daha çok toz toplar

Kasa daki tüm fanlarda ve power suply toz filtreleri var

• quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

benimki 2 saat hareketsiz kalınca kendi kendine kapanıyor

Güç ayarlarından otomatik kapanmayı ort

• UPS varsa neden olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

UPS varsa neden olmasın.

2 ay civarı yok akuleri öldüğünden kaldırdım

• Bilgisayarlar zaten bu amaçla tasarlanmışlardır. Amaç sonsuza kadar stabil çalışmalarını sağlamak. Bu sebepten dolayı normal kullanımı o söylediğin şekil zaten.

Ha nedir bunun sana elektrik faturası katkısı olur . Onun dışında bir etkisi yok .

Hatta kapatıp açmak daha zararlıdır bana göre. Power içinde bulunan bazı parçalar çalışma esnasında ısınıp genleşiyorlar. Kapadığın zaman soğuyor ve üzerlerinde mikro çatlaklar oluşuyor. Zamanla bu powerın bozulmasıan sebep oluyor.

Sürekli sabit sıcaklıkta kalmasını sağlamak yani her zaman çalışır tutmak en iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Bilgisayarlar zaten bu amaçla tasarlanmışlardır. Amaç sonsuza kadar stabil çalışmalarını sağlamak. Bu sebepten dolayı normal kullanımı o söylediğin şekil zaten.

Ha nedir bunun sana elektrik faturası katkısı olur . Onun dışında bir etkisi yok .

Hatta kapatıp açmak daha zararlıdır bana göre. Power içinde bulunan bazı parçalar çalışma esnasında ısınıp genleşiyorlar. Kapadığın zaman soğuyor ve üzerlerinde mikro çatlaklar oluşuyor. Zamanla bu powerın bozulmasıan sebep oluyor.

Sürekli sabit sıcaklıkta kalmasını sağlamak yani her zaman çalışır tutmak en iyisi.

Öğrendiğim iyi oldu hocam teşekkürler peki bir bilgisayar 1 ağ boyunca ortalama ne yakar

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 günü görmüşlüğüm de var. hiçbir sıkıntı yaşamadım.
     bilgisayarı hiç kapatmadan aralıksız çalıştırmak
  • Sağlam ve kaliteli bilgisayarlar zaten bunun için üretilmiştir. Açıp kapatmak için değil, her zaman açık kalması için.

• quote:

Orijinalden alıntı: fakir_üye

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Bilgisayarlar zaten bu amaçla tasarlanmışlardır. Amaç sonsuza kadar stabil çalışmalarını sağlamak. Bu sebepten dolayı normal kullanımı o söylediğin şekil zaten.

Öğrendiğim iyi oldu hocam teşekkürler peki bir bilgisayar 1 ağ boyunca ortalama ne yakar

Psu kaç watt ve %kaç verimli boşta fazla yakmaz verimliyse

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bişeycikler olmaz masaüstü ise laptop ise isinir anca

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.