Şimdi Ara

BILGISAYARI BOZMAK KONUSUNDA YARDIM ACIL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar bilgisayarimi bozmak icin daha onceden de konu acmistim bazi seyler yaptim ama kesin olarak anakarti yakip yakmadigimi bilmiyorum bu yuzden yardim istiyorum.
    Kasanin linki :http://p1307.hizliresim.com/1c/g/q96fh.jpg

    Smdi arkadaslar pc calisirken ekranda sag ut ge sol alt taraflarda hafif griye boyadigim kisimlar var onlara tornavida deydirdim hafif ates ckti ama her seferinde pc acildi. Sonra bazi yerlere rornavida ile kazidim ve su doktum. Sag tarafta gordugunuz yeri iyice kazidim. Sizce anakarti yakmis miyimdir yakamadiysem nasil yakabilirim. Bide sey yaptim pc calisirken rami cikardim zaten ondan sonra acilmamaya basladi.
    Analarti yakamadiysam nasil yakabilirim ve pci daha saglam nasoil bozabi
    Irim yardim edin. Suanda pc acilmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Çalışırken anakartın üstüne tuzlu su dök. Bu arada baban inşallah senin yaptığını anlar
  • Anakart uzerindeki yollari kazidiysan olay zaten bitmistir de bunu yapmandaki amac neydi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amacim bilgisayarin cok eski olup wolfteam gibi basit oyunlari bile acmamasi bu yuzden yeni bilgisayar alinmasi. Baska yardm edecek var mi? Tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardesim onun yerine ekran kartını yak cok basit bir virüs ile :)))
    Googlede notepad ile ekran kartı yakma yaz cıkar
  • kardesim anakartın zaten cok güzel ddr 2 heralde pcie slotu var ekran kartın yok ekran kartı alması icin ikna et babanı
    60 tlye ati radeon hd 5450 alsan 60tlye crysis 3 gibi oyunları bile zorlaayarak kaldırır pes 13ü mükemmel kaldırır wolfteamı mükemmelde kaldırır :)
  • ek kesin çözüm psu nun arkasındaki 110 200 anahtarnı 110 alıp sistemi ateşlemendir
    kesin yol bunu yapınca kasadan beyaz dumanlar çıktığını göreceksin buda senin açında iyiye işaret
  • Resimden gördüğüm kadarı ile bilgisayarının anakartı Biostar 945 chipset işlemcinde HT 2.8,3.0 veya 3.2 GHZ işlemci remin tahminen 1 veya 2 GB DDR2 667 MHZ ekran kartın anakart'a tümleşik intel Graphic vga, diskinde SATA 80,120,veya 160 GB olması lazım bahsettiğin oyun için gerekli konfigürasyon en az işlemci Dual Core olması lazım remin eğer 2gb ise yeterlidir. Ekran kartı slotuna pci-ex 512 MB bulup tak en azından bir denemiş olursun bu arada kullanmış olduğun pc şu zamana göre evet biraz eski ama hala memleketimizde isteyipte bu sistemi parayı denkleştirip alamayan insanların varolduğunu bilmen gerekir. Şükretmek lazım :)
  • Milletin bilgisayarı yok sen bozmak için çabalıyorsun.Tabi kendin almadın pc yi senin cebinden çıkmıyor parası.Kendin kazansaydın parasını böyle yapmazdın. Neyse PC nin parçalarını söylersen yakmadan değiştirmen gereken parçaları söylerim.Yeni pc alsan 1.000, 2000 tl arası para harcar baban. Onun yerine pc yi update etsen daha iyi olur.
  • O paralar kolay kazanilmiyor. Zaten ailenin durumu iyi olsa dedigini ikiletmeden yeni bilgisayar alirlardi. Yine seni üzmemek icin bilgisayar alip sikintiya girerler ama ins senin yaptigini anlayip ceza olarak bilgisayar almazlarda yakmaya calistigin bilgisayari özleyip yoklugun ne demek oldugunu anlarsin. Allah islah etsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ailemin durumu gayet iyi fakat babam bilgisayar kendi isini gorduu icin gazete facebook deiatirmiyor. Istese 4 tane pc ayni anda alir. Borcumuz falan yok. Benimailemin durumunu bemdem iyi kimse bilemez. Bu arada kubilayinko kardes 1gb ram ve 80 gb bellek vr. On board ekran karti. Tespitlerinde haklisin fakat laptopa ihtiyacim olduu ve yakinda universiteye gidecegim gerceki beni bozmaya zorluyor. Tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neyin kafasını yaşıyor bu yardım etmeyin suna

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burki senin beni yargilamaya hakkin yok. Yaz tatili donemindeyiz cok canim skiliyor ve seneye universiteye gidecegim. Yani laptopa ihtiyacim var. Cevap cereceksen ver vermiyosan defol git. Sen kimsin yargiliyosun beni. Ihtiyacim var diyorum vardir. Odtu de bu gilgisayarla mi okuyaxagim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bos konusma. Odtu kaxanacak kapasitedki bir adam boyle birsey yapmaz. Sen zaten odtude bi yeri tuttur baban en kral pc yi alir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bos konusan sizsiniz . Yardim edecek eyvallah etmeyecek defolsungitsin yeter artik. Ayrica odtu beni hedefim seneye sinavagirecegim. Bu pclemi hazirlanacam. YETER

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birak kardes bu isleri. Odtuyu kazanacak bir adam pcyi bozmayi yada elektronik bir karti bozmak icin kisa devrenin yeterli olacagini bununda en basit olarak sivi temasiyla yapilabilecegini yardim almadan tahmin eder. Seneye odtudeki hocalarina benden selam soyle. Selametle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aytekin6761

    Bos konusan sizsiniz . Yardim edecek eyvallah etmeyecek defolsungitsin yeter artik. Ayrica odtu beni hedefim seneye sinavagirecegim. Bu pclemi hazirlanacam. YETER

    Baba parası yemek kolay tabi öyle yapana kadar satsaydın o bilgisayarı, üstüne biraz para koysaydın sağlam bilgisayar alırdın. . .
    Benim sadece işlemcim p4 HT 3.0 ghz onu degistirecem kendi paramla aldım ALLAH'a şükür yetiyor .
  • Aynen oyle 3 aylik yaz tatilinde aylik 600 700lira maasla calissa kendine pc alir. Ben liseye giderken okul cikisi ve haftasonu tv tamircisinde calisiyordum haftalik 30liraya sirf babamdan para istemiyeyim diye, babamin b*k gibi parasi olmasina ragmen. Burda bu arkadasa demek istedigimizi arkadas anlayamiyor ama. Insan elindekinin kiymetini bilmeli sukretmeli. Rabbim bir gunde aydinligini karanliga cevirir herseyin gider elinden o zaman anlarsin yoklugu. Ben universiteyi 300tl ye aldigim bir hurda laptop ile bitirdim. Surda yazilanlar ve amaci gordukce sinirlerim bozuluyor. Genclerimiz bu kadar vurdumduymaz olmamali.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazık . Adamın yaptığına bak
  • Paranın değerini bilmeyince böyle oluyor.Canım sıkılıyo demişsin. Git bu yaz tatilinde bir yerde çalış bak bakalım o paralar kolay kazanılıyormu.Para kazanmak için kimlerin ağız kokusunu çekiyorsun git öğren. Tabi insan rahata alışınca böyle oluyor.Bu yeni nesilin geneli böyle.Rahata alıştıkları için zorluk, yokluk çekmedikleri için paranın kıymetini bilmezler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.