Şimdi Ara

Bilgisayardan Televizyona Görüntü Aktarımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Vestel 72 x txt televizyonum var ve televizyonumun s-vhs girişi var.Ekran kartımdada s-video girişi var bilgisayardan teleizyona nasıl görüntü aktarımı yaparım ya da kablonun ismi nedir?

• Ekran kartlarındaki S-Video girişi değil çıkışıdır.
    S-VHS diye bir giriş bilmiyorum, S-Video kablosu ile TV'deki Scart girişine çıkış yapabilirsiniz, bir tarafı S-Video ve ses girişi olan diğer tarafı scart olan aparatar piyasada bol miktarda mevcut.
  • Arkadaşlar benim de bir sorum olacak.Benim bilgisayarımda HDMİ çıkışı yok.Yeni LG LW5590 aldım.Acaba indirdiğim 3d ve HD filimleri bilgisayardan AÇIP tv den nasıl izleyebilirim..Bİlgisayarımda DVI çıkış var :( Evde ses sistemim var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ortmen55

Arkadaşlar benim de bir sorum olacak.Benim bilgisayarımda HDMİ çıkışı yok.Yeni LG LW5590 aldım.Acaba indirdiğim 3d ve HD filimleri bilgisayardan AÇIP tv den nasıl izleyebilirim..Bİlgisayarımda DVI çıkış var :( Evde ses sistemim var.

DVI to HDMI dönüştürücü ile çalışacağını umuyorum hocam.
  • Peki o dönüştürücü ile görüntüyü aktardık Tvye diyelim.Peki Videonun sesi de gelir mi Tvden, yoksa bunun için Laptopa mı baglamam gerekli ses sistemini..
  • sesi bilgisayar hoparlöründen yada stereo ses kablosu ile bilgisayardan tv ye ses bağlantısı yapacaksın.
  • tvde sadece svideo girişi varsa ekran kartındaki svideo çıkışından svideo bağlantısı yapabilirsin. fakat türkiye ve dünyadaki birçok svideo kablodan renkli görüntü alamazsın sadece siyah beyaz görüntü alırsın. renkli görüntü veren svideo kabloyu gerekirse yurtdışından(mesela amerikada satılıyor) getirteceksin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer8888 -- 25 Nisan 2012; 9:15:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: astirapolis

Arkadaşlar Vestel 72 x txt televizyonum var ve televizyonumun s-vhs girişi var.Ekran kartımdada s-video girişi var bilgisayardan teleizyona nasıl görüntü aktarımı yaparım ya da kablonun ismi nedir?
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer8888 -- 25 Nisan 2012; 9:15:49 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer8888 -- 25 Nisan 2012; 9:16:05 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.