Şimdi Ara

bilgisayardan sms göndermek.(yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar,samsung ace kullanıyorum,pc suite veya önerebileceğiniz bir proğramla sms leri bilgisayardan göndermemiz mümkünmü.1000 heryöne bedava mesaj hakkım var .uzun mesajları bilgisayardan göndermek istiyorum.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• samsung pc studio deneyebilirsin.Bir de Mobil Edit programı var piyasadaki eski yeni %98 ini desteklediği yazıyor buradan telefonunla ilgili her şeye ulaşabilirsin.
    Fakat bende chat 335 var bende hata verdi desteklemediği ender markalardan bir tanesi.
    Kendi sitesinde neleri desteklediği fotoğraflarıyla açıklamış, hangi hizmetleri kullanabileceğini de açıkça yazmış.
    http://www.mobiledit.com/phones.htm desteklediği telefonlar burada
  • arkadaşlar benimde böyle birşeye ihtiyacım var fakat telefonum çakma çin malı. bu işi görecek bi program yokmu nette. bedava gönderme değil zaten sms hakkım var ordan gitsin istiyorum. uzun mesajları telefondan yazmak zor oluyor
  • samsung pc suite işini görecektir
  • Mercan Yazılım Toplu Sms Gönderme Programını denemenizi tavsiye ederim. Bu programda cep telefonundan bluetooth veya kablolu bağlantı ile veya Mobil modemlerle (VINN,JET,Vodem) mesaj gönderebilirsiniz.

Programın belli başlı özellikleri

- Saatte ortalama 2500-3000 sms gönderme hızı.
    - Excel den, text dosyadan veya CSV virgülle ayrılmış cep telefonu rehber dosyasından veri alabilir.
    - Numara filtreleme özelliği ile mesaj gönderirken tekrar eden numaraları temizler.
    - Kara liste özelliği ile mesaj almak istemeyenlere mesaj gönderimini engeller.
    - Mesaj kutusu ile gelen, giden mesajları görebilirsiniz.
    - Mesajın ulaşıp ulaşmadığına dair iletim raporlarını alabilirsiniz.
    - İstediğiniz kadar gruplar oluşturabilirsiniz.
    - 500 karaktere kadar uzun mesajlar gönderebilirsiniz.
    - Farklı dillerde arapça, çince vb. mesaj gönderebilirsiniz.
    -Mesajlarınızı bluetooth bağlantısı, usb kablo bağlantısı ve operatörlerin mobil modemleri ile gönderebilirsiniz.

programı indirmek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.
    http://www.mercanyazilim.com/sms/indir/Mercan_Yazilim_SMS_Programi.exe

• snappea kur android marketten; baglantısını yaptıktan sonra seri sekilde mesaj yollayabilirsin; ayrıca telefon ve bilgisayar aynı ağda oldugu surece mesaj geldiginde bilgisayarında uyarı verir. Aynı skype ta biri online oldugunda verilen mesaj seklinde. ve en sonunda wireless uzerinden telefona dosya yollayıp alabilir, yedekleme yapabilir, rehberi duzenleyebilirsin ; vs vs.

tavsiye ederim.
  • Airdroid tavsiye edebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kies air
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.