Şimdi Ara

Bilgisayardan iyi anlamanın kötü yanları :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayarı iyi bilmek iyi birşey ama bir okadar da kötü yanları var.
    Bilgisayarında sorun olan her tanıdığım beni arıyor. Teamviewer kullana kullana bıktım.

Onu geçtim bir arkadaşım beni arıyor ve diyor ki "İnternetim yok nasıl yapacam" Ben de dedim kabloları kontrol ettin mi? Evet dedi. O zaman ben bunu bilemem TTNet'i ara dedim.

EDiT: Bilgisayardan iyi anlıyorum ama bilgisayarı iyi bilmiyorum. Yani benden yardım isteyenlere Google'ye bakarak çözüm buluyorum.

Yardım etmek iyidir ama bazı kişiler o kadar sık arıyorlar ki. Ama hiç kimseyi kırmıyorum öyle bir yapım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cowboy-12 -- 28 Mayıs 2013; 17:43:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hlll knk
  • oo spr dvm
  • Bana da gelen var yardımcı olmuyorum, gitsin kendisi yapsın.
  • Offf çok sıkıcı oluyordur..

Biri arıyor ardından diğeri arıyordur..

Ne kız arkadaşınla gezecek vakit nede oyurup iki bardak kahve içecek vaktinde olmuyordur senin..

Off ya nereden öğrendin bunları keşke bilmeseydin..

Bak bu yorumu yazarken bile kaç kişi yardım beklemiştir senden..

Töbe Töbe oğlum işin gücün yok mu lan.
  • Benim cevremdekiler oyle degil. Her seyin en iyisini biliyorlar. Hicbir zaman yardima ihtiyaclari yok. Her sorunu halledebilecek bilgiye sahipler ve arada bir bana ders vermeye calisan oluyor ahh sizz sinir krizi gecirtecek anlar bile oluyor bazen

• benim çevrem cigabaytçı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uçuk sorunu ama önemli
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cowboy-12

Bilgisayarı iyi bilmek iyi birşey ama bir oladar da kötü yanları var.
    Bilgisayarında sorun olan her tanıdığım beni arıyor. Teamviewer kullana kullana bıktım.

Onu geçtim bir arkadaşım beni arıyor ve diyor ki "İnternetim yok nasıl yapacam" Ben de dedim kabloları kontrol ettin mi? Evet dedi. O zaman ben bunu bilemem TTNet'i ara dedim.

anladık bilgisayarı biliyorsun simdi devam et tim vivırına
  • +1 mesleği bıraktırır. Beleşçiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BD911

Offf çok sıkıcı oluyordur..

Biri arıyor ardından diğeri arıyordur..

Ne kız arkadaşınla gezecek vakit nede oyurup iki bardak kahve içecek vaktinde olmuyordur senin..

Off ya nereden öğrendin bunları keşke bilmeseydin..

Bak bu yorumu yazarken bile kaç kişi yardım beklemiştir senden..

Töbe Töbe oğlum işin gücün yok mu lan.

Ulan adfshlsf

• Ne guzel iste sevap isliyorsunuz yardima ihtiyaci olan birine yardim etmek sizi mutlu etmiyor mu?

• Bilgisayardan ve elektronik cihazlardan az çok anlamanın tek kötü yanı vardır. Hiç görüşmediğin yada görüştüğün arkadaşlarının sırf işleri düştükleri için seni aramaları, sana mesaj atmalarıdır. Sırf bu yüzden salağa yatıyorum artık. Bilsemde konuşmuyorum yada bilmediğimi söylüyorum.
  • azına çekiçle vur onların...
  • ben anlarım ama anlamam derim her zaman.fail olmakta var işin ucunda kendi bilgisayarımın içine ederim ama milletinkiyle oynarken risk almak istemem.bir kaç defa ben yaparım diyip yapamayanların işlerini yapmışımdır havası ayrı oluyor tabi
  • Ortalığı karıştıran anneler hep, "olur mu Nalan teyzesi bizim oğlan hallediversin" cümlesi bizleri yakan zaten
  • programlama dili biliyor musun? hayatında hiç daha önce lehim yaptın mı? overclock nedir veya uyguladın mı? diğer türlü herkes anlıyor
  • herkes bilgisayar uzmanı zaten.
  • Her gün sadece arkadaş çevresi değil farklı forumlardan + facebookdaki farklı kişilere yardımcı oluyor musunuz ?
  • Arkadaşlar sorularınızı şöyle cevaplayayım. Ben bilgisayarı derinlemesine bilmiyorum genel yönüyle biliyorum yani sizlerin anladığı kadar diyelim. Ve benden yardım isteyenlere google sayesinde sorunlarını çözüyorum. Ama millet beni uzman sanıyor bilmem anlatabildim mi

• o yine iyi bizim bi komşu var . bayan kendisi (evli çocugu filan var hemen kötüye çekmeyin) mam hatip mezunu neyse ücretlimidir nedir işte bi şekilde sezonluk ögretmen oldu . yazılı sorusunu kagıda yazıyor sonra bunu yazarmısın diyor. ilk seferinde yazayım dedim sonra sana ögreteyim dedim ben anlamam ki yapamam ki . 4 defa hazırladım yazılısını ve her yazılıda 3 sınıfın kini yazıyorum . en sonudna işim var dedim yazmadım . kaç kez dedim abla gel ögreteyim kendisinde de leptop var ama fazla kullanamıyor . daha 30-32 yaşında yani yaşlı filan olsa neyse diyecegim , kaç kez gösterdim ama ögrenmek istemiyor . bi daha da yazmam artık , parasını çatır çatır o alıyor ben salak gibi ugraşıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.