Şimdi Ara

Bilgisayardan Iphone'a Resim ve Video Aktarırken..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam, resim ve videoları aktarıyorum eşzamanlamayı yapıyorum ancak şu beni uyuz etti. Attığım resim ve videolarda sil tarzı seçenekler yok, bunun üzerine tıklayıp kopyala diyorumda yapıştırma yeri yok ordaki kopyala dediğim ne işe yarıyor onuda anlamadım. Yapmak istediğim eşzamanlamasız direk resim ve videolarımı aktarmak yani rahatça istediğim zaman attığım video ve resimleri silebilip düzenleyebilmek istiyorum.

• Eşzamanlada bilgisayarda gösterilmiş olan klasörlerde ne varsa oda telefonda oluyor. Bilgisayardan birşeyi silerseniz yada başka yere taşırsanız iTunes'a eklemeden bu sefer bir daha ki eşzamanlamada cihazdan da silenecektir. Telefona attığınız video ve fotoğrafları telefondan silemezsiniz sadece iTunes'tan silebilirsiniz ama attığınız müzikleri telefondan silebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baba Yaga

Eşzamanlada bilgisayarda gösterilmiş olan klasörlerde ne varsa oda telefonda oluyor. Bilgisayardan birşeyi silerseniz yada başka yere taşırsanız iTunes'a eklemeden bu sefer bir daha ki eşzamanlamada cihazdan da silenecektir. Telefona attığınız video ve fotoğrafları telefondan silemezsiniz sadece iTunes'tan silebilirsiniz ama attığınız müzikleri telefondan silebilirsiniz.

Bu olay kötüymüş, bir alternatif olarak Itools denedim ondada yine bu şekil oldu, peki hocam bu attığımız resim ve videoları kopyalayasak sorunum çözülcek aslında ancak sol taraftaki işarete tıklayıp kopyala diyorum hiç bir şey olmuyor o ne işe yarıyor anlamadım. Fakat mesela bir fotoğrafa tıklayıp düzenle diyince çoğalt ve kopyala öyle düzenle seçeneği var onu yapınca telefonun kendisinde kalıyor fotoğraf o şekilde her birini yapsam diye düşündüm uzun sürecek ama yinede yapsam bu sefer videoları yapamıycam acaip kafam karıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Raydr1c

quote:

Orijinalden alıntı: Baba Yaga

Eşzamanlada bilgisayarda gösterilmiş olan klasörlerde ne varsa oda telefonda oluyor. Bilgisayardan birşeyi silerseniz yada başka yere taşırsanız iTunes'a eklemeden bu sefer bir daha ki eşzamanlamada cihazdan da silenecektir. Telefona attığınız video ve fotoğrafları telefondan silemezsiniz sadece iTunes'tan silebilirsiniz ama attığınız müzikleri telefondan silebilirsiniz.

Bu olay kötüymüş, bir alternatif olarak Itools denedim ondada yine bu şekil oldu, peki hocam bu attığımız resim ve videoları kopyalayasak sorunum çözülcek aslında ancak sol taraftaki işarete tıklayıp kopyala diyorum hiç bir şey olmuyor o ne işe yarıyor anlamadım. Fakat mesela bir fotoğrafa tıklayıp düzenle diyince çoğalt ve kopyala öyle düzenle seçeneği var onu yapınca telefonun kendisinde kalıyor fotoğraf o şekilde her birini yapsam diye düşündüm uzun sürecek ama yinede yapsam bu sefer videoları yapamıycam acaip kafam karıştı.

Hocam şimdi işi hızlı halledebilmek için bir kaç seçenek var. telefonun özeti kısmına geldiğinizde sol taraftan fotoğraflar kısmına gelin orada şuradaki fotoğrafları kopyla: diye gösterilen yere tıklayıp klasör seçin birtane yani iPhone'a atacağınız herşeyi bir klasöre kopyalamayla toplayıp. Tüm klasörler yerine seçilen klasörlere tıklayınca istediğiniz klasörleri seçebiliyorsunuz ve onun hemen altında da zaten videoları dahil et seçeneği var. Oradan hemen eşzamanlayabilirsiniz ve silebilirsiniz ve başka yere kopyaladığınız içinde bilgisayardan da silmemiş olursunuz.

• Baba Yaga kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle bir sorunum var ki benim "Seçilen klasörleri" yerine tıklanmıyor gri yazıyor.
  • quote:

Hocam şöyle bir sorunum var ki benim "Seçilen klasörleri" yerine tıklanmıyor gri yazıyor.

Fotoğrafları eşzamanla yazısının başında tik varmı hocam?
  • Baba Yaga kullanıcısına yanıt
    Var hocam, o kadar da değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc den Telefona Yazı Gönderme
    15 yıl önce açıldı
    Telefon Screenshot ve PC'ye atmak
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Var hocam, o kadar da değil.

Herşeyden emin olmak gerek. Hocam ss veya teamviewer'den yardımcı olayım diycem yüklü ise bilgisayarda.
  • Ben anlamıyorum pek eşzamanlamayı ne yapacaksam telefona upload ediyorum daha sonra istediğimi yapabiliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İcloud fotoğraf eşitlemesini aç, icloud.com'a gir ve oraya upload et foto ve videoları hepsi telefonuna gelicek ve istediğin işlemi yapabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.