Şimdi Ara

'Bilgisayardan internet' ve çeşitli ücret kesimleri..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar hattımda 3 liralık sınırsız facebook paketi aktif durumda.Geçenlerde yükleme yaptım 3,5 lira civarı TL bulunuyorken hattımda 0.1'er lira ya da 0.25, 0.13 vs. vs. şeklinde ücretler kesiliyor sürekli hattımdan.
    Online işlemlerde TL kullanım detayına baktığımda bu kesimlerin yanında "Bilgisayardan Internet" yazıyor.

Şuanda -2.17 TL'm bulunuyor bu durumu bana birileri açıklayabilir ve çözüm getirmeme yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Teşekkürler.

• Muhtemelen cihazınızdaki uygulamalar internet bağlantısının aktif olduğunu görünce veri alış verişi vs. bir işlem yapıyorlar. Bunu yaparken de sistemin ücretsiz olarak tanımladığı facebook.com adresinin dışında bir internet adresine bağlandıklarından bu bağlantılar ücretlendiriliyor.
    Benim de başıma geliyordu bu. Bkz..
    Çözümü cihazınızın işletim sistemine göre uygun bir ateş duvarı uygulaması yükleyip facebook.com haricine yapılan bütün bağlantıları çift yönlü olarak engellemek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Muhtemelen cihazınızdaki uygulamalar internet bağlantısının aktif olduğunu görünce veri alış verişi vs. bir işlem yapıyorlar. Bunu yaparken de sistemin ücretsiz olarak tanımladığı facebook.com adresinin dışında bir internet adresine bağlandıklarından bu bağlantılar ücretlendiriliyor.
    Çözümü cihazınızın işletim sistemine göre uygun bir ateş duvarı uygulaması yükleyip facebook.com haricine yapılan bütün bağlantıları çift yönlü olarak engellemek.

Cihaz T10.Bakalım elimizden ne gelecek.

Yardımınız için teşekkür ederim, ilgi ve alakanız için ayrıca teşekkür eder

• quote:

Orijinalden alıntı: thepunisherWZ

quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Muhtemelen cihazınızdaki uygulamalar internet bağlantısının aktif olduğunu görünce veri alış verişi vs. bir işlem yapıyorlar. Bunu yaparken de sistemin ücretsiz olarak tanımladığı facebook.com adresinin dışında bir internet adresine bağlandıklarından bu bağlantılar ücretlendiriliyor.

Cihaz T10.Bakalım elimizden ne gelecek.

Yardımınız için teşekkür ederim, ilgi ve alakanız için ayrıca teşekkür eder

Bir şey değil hocam, sizin tecrübelerinizi de yazmaya devam ederseniz iyi olur. Çünkü ben de yakında bir Android telefon alıyorum, ihtiyacım olacak. :)

• Arkadaşlar, bu turkcell'in 3TL'lik paketi ile hız düşümü yaşamadan internet bağlantısı kurulabiliyormuş. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: addictive

Arkadaşlar, bu turkcell'in 3TL'lik paketi ile hız düşümü yaşamadan internet bağlantısı kurulabiliyormuş. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

hızı dusmez ama bu 3 tl lık paket kac gunluk?
  • turkcell in 3 tl lik 20 mb kotalı tanışma paketi aylık olarak kullanılır,devamlı kullanımda her ay kendini yeniler.kota aşımında hız 5 kbs ye düşer sonra da can sıkıcı hale gelir

hız sınırını kaldırmak için, ati12355 nickli arkadaşın pm inden iletişime geçebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: osaka86

turkcell in 3 tl lik 20 mb kotalı tanışma paketi aylık olarak kullanılır,devamlı kullanımda her ay kendini yeniler.kota aşımında hız 5 kbs ye düşer sonra da can sıkıcı hale gelir

hız sınırını kaldırmak için, ati12355 nickli arkadaşın pm inden iletişime geçebilirsiniz.

Ben şuanda Facebook paketim olmasına rağmen facebook' ulaşamıyorum.Bu paketi aldım diyelim internet bağlantısını sağladım bu facebook'a giriş hızını da etkiler mi acaba?
  • İkinci bir başlık açıp da konu fazlalığı olmaması açısından ben de buraya yazıyorum. Ben herhangi bir pakete üye değilim, ancak Turkcell hattım benden de ''Bilgisayardan İnternet'' adı altında her gün istisnâsız 3 TL ücret kesiyor ve kullanılan da 500 - 600 KB arası bir veri.

Telefonum Nokia 5800, Opera tarayıcısı kullanmıyorum ve GPS özelliklerim kapalı (Skype'ı bile sildim). İşCep uygulamasını da sadece şifre için kullanıyorum. Ama buna rağmen her gün 500 - 600 KB veri alışverişi olup sabit olarak hep 3 TL cebimden eksi bakiye olana kadar dahi gidiyor. Böyle bir şey başına gelmiş biri var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bishibosh

İkinci bir başlık açıp da konu fazlalığı olmaması açısından ben de buraya yazıyorum. Ben herhangi bir pakete üye değilim, ancak Turkcell hattım benden de ''Bilgisayardan İnternet'' adı altında her gün istisnâsız 3 TL ücret kesiyor ve kullanılan da 500 - 600 KB arası bir veri.

Telefonum Nokia 5800, Opera tarayıcısı kullanmıyorum ve GPS özelliklerim kapalı (Skype'ı bile sildim). İşCep uygulamasını da sadece şifre için kullanıyorum. Ama buna rağmen her gün 500 - 600 KB veri alışverişi olup sabit olarak hep 3 TL cebimden eksi bakiye olana kadar dahi gidiyor. Böyle bir şey başına gelmiş biri var mı?

Telefonu kapatsak bile kesecekler belki de te Allah'ım ya.Dolandırıcılık bu resmen.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.