Şimdi Ara

BİLGİSAYARDAN GELEN 2 DİT SESİ VE RAM[ssli]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar oyun oynarken internette gezinirken vs. çok sık olmasada günde 1-2 kere donuyor.İki kere bilgisayarın içinden dit sesi geliyor ve ekran donuyor sadece mouse oynuyor ama hiçbir işlem yapamıyorum.Cpu-z programından ram'in düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol edicektim fakat tam anlamayamadım ss ini koyucam.Sizce bu sorunun sebebi ne olabilir ? BİLGİSAYARDAN GELEN 2 DİT SESİ VE RAM[ssli]
     BİLGİSAYARDAN GELEN 2 DİT SESİ VE RAM[ssli]

• bana ilk harddiskimin bad sector verdiği zamanları hatırlattı.
    hdd sorunlu olabilir diyorum o yüzden. bad sector taraması yap vaktin varsa.

uzun sürer diyorsan önce ramleri ve ekran kartını söküp düzgünce geri tak. sonra biostan default ayarları yükle. yine yaparsa bad sector için tara.
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    bad sector taramasını yapmıştım sadece bir tane kırmızı nokta vardı. ramleri söküp slotlarını değiştirdim bir süre sorun çözüldü gibi oldu ama daha sonra tekrar yaptı
  • Sadece bir tane bile olsa önemli dosyaların olduğu yerdeyse oraya gelince pc donabilir o şekilde.
    ya yeni hdd al onu arşiv/yedek yap ya da bad sector olan yeri tespit edip kullanım dışı bırak. belki bir süre daha kullanılabilir o hdd.

http://forum.donanimhaber.com/m_37218495/f_//tm.htm#37218495
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni laptopum ve hdd den gelen ses
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.