Şimdi Ara

Bilgisayardan Ders Çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
2.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben doğan ulu hoca'nın dvd'lerini aldım birde ekol hoca'yı izliyorum size danışmak istediğim bir konu vardı sizce izlediklerimi not alarakmı çalışayım yoksa direk izleyip testmi çözeyim yardımcı olursanız çok sevinirim açık lisede okuyorum temelim zayıf ne yapmam gerekiyor sizce nasıl çalışayım.Seneye sınava gireceğim ygs-lys

• yokmu yardımcı olacak biliyorum tercih telaşınız var ama kafam çok karışık..
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel
  • Yazarak çalışacaksın tabi yayıla yayıla ders mi dinlenir
  • Bu bölümde yaklaşık 200 kişi aktif fakat cevap yok :( yardımcı olun yorumlarınıza ihtiyacım var
  • mutlaka yazarak calis. En azindan onemli gordugun yerleri not al.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tabletten ders çalışanlar
    3 yıl önce açıldı
    Sıfırdan Ders Öğrenmek ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dahaka.warrior kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten 2 seçeneğim var biri yazarak çalışmak sonrasında soru çözmek diğeri ise direk izleyip soru çözmek yazmak çok vakit kaybettirmezmi sizce
  • not al ama hepsini amele gibi alma . anladıgını kendince not al .
  • yazarak çalış ama defter tutar gibi değil de unutabileceğin, önemli gördüğün yerleri yaz.
  • yazmalısın kesinlikle. hatta defter oluştur. ben geçen yaz oluşturmuştum işe yaradı.
  • ygs2015yardım Y kullanıcısına yanıt
    Hocam soruları birde konunun önemli yerlerini yazıyordum zaten fakat bana birden çok vakit kaybediyormuşum gibi geldi yazarak çalışmanın bana ne gibi bir avantajı olur ki video 1 saatte bitiyorsa benim not etmemle 2 saatte bitiyor
  • matematik çalışırken sadece soruları yazmak yeterli olurmu
  • Valla BRO ben rahat adamım tabletdenn yatarak teknofem izliyordum okuldan gelince sonra soru çözüyordum.
    Bu rahatlıkla ygs 42k geldi sadece mat fizik kimya çalıştım sen düzenli çalış ilk 20k gelir ama LYS emek işi ciddiye al LYS yi
  • İzledin bir yazdın iki yazarken cümleyi bitirince yazdığına göz gezdirdin üç bu bilgi beyinden üç kere geçti öbürü ise sadece birkere. Aynı zamanda bi kısmını unuttun 1saatlik videoda zıplaya zıplaya onu mu aricaksın -ki asla tutturamazsın onu garip birşey- veya açıp direk nota mı bakıcaksın?

Temelim iyi değil diyorsan Behzat rasuliyi öneririm ama çok pahalıya gelir 3-4 ortak bulabilirsen iyi olur.Adam tl cinsinden bile çalışmıo direk dolar.

Edit:Her soruyu yazma sadece sürekli göremiyceğin veya çok farklı çok detaylı bir şekilde düşünmen gereken soruları yaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C0d3RaP -- 2 Temmuz 2015; 1:19:26 >
  • oyle gelmesi normal. Eger not etmezsen bilgiler hizlica ucup gider

• Saolun hocam yorumlarınız için herkese teşekkür ederim en mantıklısı sanırım yine yazarak devam etmek sanırım.
  • Öyle hızlıca mesajlarınızı okudum ve ortak sıkıntı ders notu gibi gözüküyor. internetteders.com web sayfamda tüm konuların 1.derlerini ve yazıcıdan çıkarabileceğin hazır ders notlarını (içinde konu özeti ve videoda çözülen sorular var) üye olmadan ve ücret ödemeden takip edebilirsiniz. hemen denemekte fayda var.
    birde ne kadar erken başlarsan o kadar çok yol alırsın. yorulurum bıkarım gibi bir şey yok. tüm konuları ele alacak olursak ki bu dört yılın lise konusu demek o zaman çok da erken sayılma yada geç bile kaldık denilebilir.
    neyse yine son karar öğrencinindir. son güne kalmayalımda :)

• Kardeş ben 9 ayda toplam 10 dakika belki çalıştım aile zoruyla okuyacağım sonuç böyle geldi pişmanlık var biraz ama senin hedefine bağlı
     Bilgisayardan Ders Çalışmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D44C8299 -- 2 Temmuz 2015; 1:59:20 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.