Şimdi Ara

BİLGİSAYARDAN ANLAYAN ARKADAŞLAR >>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR SİLİNEN BİR OTURUMU GERİ DÖNDÜREBİLİRMİYİZ ( sistem geri yukleme haricinde ) BİLDİĞİNİZ BİR YÖNTEM WARMI ?

WEYA SİLİNEN DOSYALARI GERİ KURTARABİLİRMİYİZ ??

• up yardm edn grcekten acil
  • oturumu sildiysen geri kurtaramazsın diye biliyorum dosyayıda geri dönüşüm kutusundan sildiysen geri alamazsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: loodyeyes

oturumu sildiysen geri kurtaramazsın diye biliyorum dosyayıda geri dönüşüm kutusundan sildiysen geri alamazsın

tek merak ettiğim silinen data ları kurtaran programlar bu durum için işe yararlarmı ?
  • soğuk su iç derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kn0cKOuT

quote:

Orjinalden alıntı: loodyeyes

oturumu sildiysen geri kurtaramazsın diye biliyorum dosyayıda geri dönüşüm kutusundan sildiysen geri alamazsın

tek merak ettiğim silinen data ları kurtaran programlar bu durum için işe yararlarmı ?

Öyle programlar varmıydı varsa bi dene bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cashh23

soğuk su iç derim

son sorduğum soruya yanıt mı bu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GetDataBack bu programı dene istersen.Eğer silinen dosyaların üzerine birşey yazılmamşsa bu program getirir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nastyboy

GetDataBack bu programı dene istersen.Eğer silinen dosyaların üzerine birşey yazılmamşsa bu program getirir.

teşekkürler dostum
  • programlar var bu işi yapan..yalnız hdd üzerinde oynama yapma..dosya kopyalama, silme vs. gerekirse hiç ellemeden diğer bi makinaya ikinci hdd olarak tak..
    benim favorim;
    Active File Recovery
    ve Active Partition Recovery

Easy Recovery Professional
    GetData Recover My Files
    R-Studio da kullanabilirsin..en iyileri bunlar diyebilirim.duruma göre sırayla taratıyorum böyle durumlarda..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.