Şimdi Ara

~~BİLGİSAYARDAKİ VİDEOYU TVDE İZLEME~~

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarıma indirdiğim videoyu LG 42LM660S tvmde izlemek istiyorum ama flasha atınca videoyu tv açmıyor hdmi kablosu ile nasıl bağlarım biri anlatabilirmi lütfen

• Normalde HDMI kablonun 1 ucunu pc ye diğer ucunu tv ye taktığında çalışacaktır ama bazı durumlarda ses geçişinde sıkıntı olabiliyor.
    Kabloyu tak dene sorunla karşılaşırsan elimden geldiğince yardımcı olurum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurbilay

Normalde HDMI kablonun 1 ucunu pc ye diğer ucunu tv ye taktığında çalışacaktır ama bazı durumlarda ses geçişinde sıkıntı olabiliyor.
    Kabloyu tak dene sorunla karşılaşırsan elimden geldiğince yardımcı olurum...

Dostum pc başka odada tv başka odada bi daha oraya taşımammı gerekiyor ?
  • HDMI kablo PC deki görüntüyü Televizyona aktarmaya yarayan bi kablodur...
    Dolayısıyla senin HDMI kabloyla bağlantıyı sağlayıp bilgisayarda video oynarken televizyonda izlemendir.
    Benim PC nin olduğu odayla tv nin olduğu oda arasında 1 duvar var dolayısıyla duvarı delip kabloyu geçirdim.
    Kablo hem Pcde hem TV de sürekli takılı.
  • Şimdi ben pcdeki videoyu televizyona aktarmam için bilgisayarı televizyonun yanına taşıyacağım ve kablo ile birbirine bağlıyacağım değilmi kardeşim
  • servio programını kullan laptoptan tv ye kablosuz görüntüyü aktar daha kolay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps3xbox360

servio programını kullan laptoptan tv ye kablosuz görüntüyü aktar daha kolay.

servis programi derken tam detayli anlatirmisin. intelWİdi programi her laptopta calişmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Andorid TV'Den Film İzleme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • programın adı servio. forumda da konusu vardı.
  • Laptop değil yanlız kardeşim masaüstü fark edermi ? ?
  • etmez sanırım. ama kablosuz modem lazım ki kablo bağlamana gerek kalmasın
  • Kablosuz modem var bi programı deniyim tvye nasıl bağlanıcam peki konu linkini atarmısın sana zahmet bulamadımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Godfather113

Arkadaşlar bilgisayarıma indirdiğim videoyu LG 42LM660S tvmde izlemek istiyorum ama flasha atınca videoyu tv açmıyor hdmi kablosu ile nasıl bağlarım biri anlatabilirmi lütfen

pc ne nero mediahome proğramını kur ve pc deki filmleri neroya tanıt pc ve tv açık olsun tv de mediashatede pc gör aç filmlerini gör tıkla oynat

nero cd si poşette vardır. takılırsan yaz yardımcı olurum
  • pc yi ağ paylaşımına aç c:kullanıcılar: ortak: ortak videolara indir filmlerini -- ağ ve paylaşım merkezine gir gelişmiş paylaşım ayarlarına gel medya akışını aç parola korumalıyı kapat ve antivirüs programından güvenlik duvarı ayarından izin ver pc deki ister müzik ister video ne olursa izlersin takılmada olmaz eğer modemin iyi ise ve kablolu bağlıysa tv ağa..... neroda olabilir tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslanplaza -- 3 Şubat 2014; 21:15:30 >
  • güncel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.