1 avast ı bılgısayarımı kurarken işlem baslamadan kapanıyorve kuramıyorum 2 bilgisayarıma cd takıyorum ama cd goremıyorum bılgısayarım c ve d var ama f ve g yanı cd taktıgımda olması gereken yerel dosyalar yok yardımlarınızı beklıyorum ilgilenen arkadaslarıma tesekkur edıyorum
arkadaşım . cd den bir problem olabilir. amvo virüsü olabilir. sürücü driverının hatalı yüklenmesinden kaynaklanabilir.
Bana sorarsan en iyi çözüm format atmaktır. Tüm dosyalarını D ye atarsın sonrada format atarsın. bilgisayarının sıfırı ne ise (vista, xp home , xp pro) o cd yi korsan olsa da yükledikten sonra eğer laptop ise altındaki lisans numarası ile etkinleştirebilirsin.
1.avastın başka bir sürümünü kurmayı dene 2.CD sürücü görünmüyorsa Cd sürücü kablolarının takılı olduğundan emin ol.eğer takılıysa master-slave ayarlarıyla oyna büyük ihtimalle düzelecektir... kolay gelsin...
evet bencede virüs var hiç bir virüs programı kurulmuyor ama format da çare değil çünki flash bellek ile bulaşan bu virüs bilgisayarın C ve D sürücülerinede varsa + diğer sürücülerinede bulaşıyor ben şöyle çözdüm Hdd söktüm başka bir bilgisayara taktım (virüs programı olan) -kaspersky kullanmıştım 2.HDD olarak taktım ve tarattırdım virüsleri imha etti ondan sonra format attım
yeni çıkan bir virüs yapıyor, tevafuk işte daha yarım saat önce bu virüs hakkında konuştuk.
antivir kuramıyorsanız, karantina altına alan ufak programlar var önce onlardan birini kurun daha sonra anti virus kurarsınız.