Şimdi Ara

Bilgisayardaki Her Şey .lnk Uzantılı Oldu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir film vardı, babam programını silmiş ben de windows media player açar mı diye denemek istedim ve birlikte aç kısmından Windows Media Player'ı seçtim; ardından tüm simgeler Windows Media Player'ın simgesi haline geldi. Hiç bir dosya açılmıyor; Windows Media Player açıyor. Sadece Pes oyunum ile İE bozulmamış.
    Napmalıyım arkadaşlar, yardım edebilir misiniz ? Babam 1.5 saate kadar gelir ve bilgisayarı böyle görürse kızar.

• filme sağ klik özlelikler birlikte aç sekmesinden değiştir kısmından her zmaan kullandığınız (babanızın kullandığı )player ı seçin uygula tamam tıklayın farklı formatdaki filmler halen wmp ile açılacak şekild ekalabilir onlarada ayni işlemi uygulayınız
  • Bilgisayarda yeni bir admin hesabı olusturun dosyalarınızı yeni hesaba tasıyın. Eski hesabı silin. Böyle yaprak çözdüğünü iddaa edenler vardı forumda.
  • Sa arkadaşım benimde başıma geldi aynısıhttp://mscozum.com/fixes/Lnk_fixit.zip buradan indirip pcni tekrar başlat ben böle yapmıştım ve olmuştuç !! Kolay gelsin
  • Çokk sağol BATMAN BEGINS heryerde bunu arıyordum çoksağol allah razı olsun
  • Brakisefal* kullanıcısına yanıt
    En güvenli çözüm : Sistem geri yükleme yap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.