Şimdi Ara

Bilgisayarda yapacak birşey bulamıyorum. YARDIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
1
Favori
6.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _FLEA_

malesef hevesini kırmak gibi olmasın ama cok kotu kazık yemissin
    Gecen yılbasında vatandan aldıgım pc 2milyara geldi 23,5 inc samsung lcd ekran ile beraber

AMD Phenom II X6 1090 T Black edition
    Sapphire HD Radeon 6950 2GB
    4x2 corsair ram
    Gigabyte GA-880GA-UD3H Anakart
    1TB hatırlamıyorum tam harddisk
    THERMALTAKE VL10001W2Z ELEMENT G MidT ATX SİYAH KASA

iade edebiliyorsan hemen iade edip toplama bilgisayar almanı öneririm

http://forum.donanimhaber.com/forumid_11/tt.htm burda sana yardımcı olurlar

oyyhs

• Onlive.com'a gir orada seni oyalayacak çok güzel oyunlar oynayabilirsin. İndirmekle uğraşmıyorsun. Sisteminin de bir önemi yok. Sadece iyi bir internet bağlantısı gerekli.
  • Simdi cami aciyorsun ve sistemi camdan asagi firlatiyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

Arkadaş hala farkında değil. Sırf ekran kartı değil, zaten ekran kartı çöp. İşlemci çöp, 8 gb ram dediğin taş çatlasa 150 tl lik şey. O paraya ne sistem toplardın, bildiğin enayilik de değil gerizekalılık olmuş kusra bakma. O paraya çok rahat bi 2500k+6950 li sistem kurardın hatta üstüne 200-300 lira para artardı.

Nakit param olsa cebimde,veya limit'i max 1.5 bin bir kredi kartım olsa kardeş bende giderim adam akıllı bir pc toplarım.
  • Öldü galiba?
  • 2000 tlye ben bir canavar yaparım ne i3ü
  • hem dhye üye olup hemde böyle bi sistem almak bence zor gibi.zaten başta yerli marka pcye kılım.gerçi ben marka pcye kılım.yok sistmei test ediyoruzd a şuda buda.lan anakart neden en alt model ehr zaman .ekran kartı keza öyle.güç kaynağını söylemiyorlar bile düşünün.bence de ürünü iade et tüketici hakkın sanırm bu.yok windows açıldı felan bunalr hikaye zaten o windwos bi o pcde çalışır başka pc de olmaz.yok mok derseler pcyi geri alınca windowsu başkasına mı satıyorsunuz diye çıkış.windwosla gözünü korkutmasınlar.
  • HD6350 ile anca mayın tarlası oynarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smırnofff

quote:

Orijinalden alıntı: N.Z.T

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lordomax

ram yazmakla olmaz model ver

Atı Readon Hd 6350, i3 işlemci 3.30 ghz, Ram o kadar fark etmez modeli 8 gb sonucta

Sistemin çok kötü ram ile gözünü boyamislar..cs oynamaya dvm et bence

Bende i3 istemedim başta ama mecbur kaldık aldıkta. Bilgisayardan anlayan kişi dedi i3,i5,i7 fark etmiyor sonuçta hepsi kasıyor felan daha pc de kasma görmedim, arkadaşım ben pc den memnunum takılmalık için birşeyler lazım siz pc yi değerlendiriyorsunuz

çok iyi anlıyormuş

• quote:

quote:

Atı Readon Hd 6350, i3 işlemci 3.30 ghz, Ram o kadar fark etmez modeli 8 gb sonucta

''Ram okadar fark etmez modeli 8 gb sonuçta'' Casper ın avlayacağı müşteri tipindensin dostum.Bu firmalar zor batar
  • Kardesim neden arastirmadan bilgisayar aliyorsun, hic mi bilen tanidik yok gerci biliyorum diye gecinenlerden korkucaksin, cahil inadi oluyor adamlarda birseyi anlatamiyorsun

bak forumda o kadar bolum var, sistem tavsiyesi konusu var

gece acik birakicaksin beklemek istemiyorsan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Never More

quote:

quote:

''Ram okadar fark etmez modeli 8 gb sonuçta'' Casper ın avlayacağı müşteri tipindensin dostum.Bu firmalar zor batar

Tamam da yani marka batınca sana ne faydası olacak ? Bu kadar fesat olmayın yahu. Ben i7 2630QM, gt 540m, 640 gb hdd yi 1.600 e aldım. Asus'a gidip de 2.500 bayılmadığım için ben salak mı oluyorum şimdi ?

Ha arkadaş kazık yemiş orası ayrı...

• Yapacak birşey yok. Sağlam pc ler buldum arastırarak ama hepsi 12 ay taksitti alamadık hemde kredi kartı istiyorlardı. O kadar araştırdım felan yok arkadaş illa 12 taksit tak etti canıma beklemekten sıkıldım en sonunda bulduk bir tane 22 ay taksite aldık bunu nisanda ödemeler başlıcak lcd monitörü ile aldık beraber 2 bin tl ye taksit yüzünden vade farkıda olunca cogalıyor tabi olay bu beyler artık nisan ay'ı gelınce parayı ödeyebileceklermi oda meçhul yani. Ödeyemezsek zaten geri alırlar pc yi
  • quote:

Yapacak birşey yok. Sağlam pc ler buldum arastırarak ama hepsi 12 ay taksitti alamadık hemde kredi kartı istiyorlardı. O kadar araştırdım felan yok arkadaş illa 12 taksit tak etti canıma beklemekten sıkıldım en sonunda bulduk bir tane 22 ay taksite aldık bunu nisanda ödemeler başlıcak lcd monitörü ile aldık beraber 2 bin tl ye taksit yüzünden vade farkıda olunca cogalıyor tabi olay bu beyler artık nisan ay'ı gelınce parayı ödeyebileceklermi oda meçhul yani. Ödeyemezsek zaten geri alırlar pc yi

Geri ver gitsin parayı ödememişsiniz zaten daha

• Az önce call of duty modern warfare 3 kurdum kasmadan oynuyorum yeter işte bu bana, yaz'ın takarım saglam bi ekran kartı devam ederim hadi görüşürüz beyler. Konuyu açtıgıma pişman oldum yemin ederim
  • Allah razı olsun Casper'dan size geçirdikçe geçiriyor. Donanım forumundasın orada koskocaman Sistem Tavsiyeleri yazıyor girip bi öneri alsana lambır lumbur iş yapıyorsun.
  • Tamam beyler vurmayın adam öldü
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_demir1

Arkadaşım galiba sistemi hazır almışsın. Hayırlı olsun. Diğer arkadaşın ddiği gibi keke i5 alsaydın...Ancak bazılarının dediği gibi köü bir sitem dğil. Güncel oyunları rahatlıkl oynarsın.insanın hevesini kçırır bunlar

Güncel oyunlar:

Battlefield 3
    Call of Duty MW3
    Skyrim
    AC Revelations

K.bakma ama n*h oynar

• Benim laptop.daha iyidir lan
  • sağlam ekran kartı taksan nolcak işlemcinde o kadar iyi değil i3 ten bahsediyoruz ama cidden iyi kazık yemişsin ben bir ara alıcaktım sonra vazgeçtim doların düşmesini bekliyorum vede bir çok yerde buldum 22 taksite satan
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.