Şimdi Ara

Bilgisayarda otomatik araba kullanmak öğrenilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bu ara ehliyet almayı düşünüyorum. otomatik araba kullanacağım. yaklaşık 2 sene sonra arabayı almayı planlıyorum. babamın 40 yıllık şöför olmasına rağmen hiç direksiyona oturmuşluğum yok, pek öğretmek niyetinde de değil. iyi bir direksiyon setiyle oyun ve ya simülasyonlar ile bu işi ufaktan kıvırabilir miyim? kurslara giden arkadaşlarım hep kullanmayı bilerek gittiler. ve kursların bir şey öğretmediğini söylediler. ufaktan nasıl bu duruma alışırım? sizce ufak bir katkısı olur mu?

Not: Troll konu değildir. trollemeye çalışmazsanız sevinirim.

• Hayır. En güzeli boş bir arazi bulup deneye yanıla öğrenmek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben öğretirim

1.000 TL verirsin, fazla istemem

Bu arada araba benden
  • Kardeşim otomatik arabanın pek öğrenilecek bir şeyi yok. Mekaniği çok basit olduğu için sadece pratiğini geliştirmen gerek. Bende hiç araba sürmeyi bilmiyordum, kurstan öğrendiklerim otomatik araba kullanabilmemde gayet yeterli oldu. Manueli öğrenince otomatiğin hiçbir zorluğu yok.
  • yyildirayy kullanıcısına yanıt
    300 liraya öğretecek arkadaşım var babam emanet araba kullanmamı istemiyor. kendiside öğretmiyor. bom boş bir araziye bile gitsem onun bedduası tutar bende pek niyetli değilim o yönden.
  • The Rainmaker kullanıcısına yanıt
    Hiç bir deneyimim yok hocam. Hayat boyuda manuel kullanmayı düşünmüyorum. kurslar yararlı olur mu bu konuda öyleyse.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tam Otomatik Araba Önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mantığını anlarsın en azından. Ablama park etmeyi anlatana kadar canım çıktı yine anlamadı. En son telefondan park oyunu açtım al oyna belki mantığını kavrarsın dedim. Oynadı bitirdi mantığını çözdü. Sonra pratiğe döktük. Yoksa arabada kafayı yedirtecekti bana
  • Amacımda o hocam arabaya bindiğimde asalak gibi kalmamak. teşekkürler cevap için.
  • Arabanin ayarini ortamini yine arabada bulabilirsin. Olmaz diyorum yani. Otomatik arabada da bir sey yok ki canina yandigimin. Freni birakinca otomatik debriyaj basar kendi ilerler. Frene basacan surekli.

Kurs ogretmiyor diye bir seyde yok o arkadaslarin ken block heralde ondan arti bir bilgi ogrenememisler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Euro truck simulator 2 online nı g27 oyna senın için yeterli olur online trafiktesin işte

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısınız hocam arabanın ortamı çok farklı olur. bu arkadaşlar çocukluktan beri babadan arabalı oldukları için yazlıkta köyde orda burda hep araba altlarında.
  • Arabayı kullanmayı öğrenmek kolay.

Trafiği öğrenmek gerekiyor.

• Uygun fiyatly bir g27 bulursam niyetlendim baya.
  • Otomatik araba kullanmanin ogrenilecek bi tarafi yok ki,düz olsa neyse. Arabayi aldiktan sonra bi kac surusten sonra alisirsin merak etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fernandao -- 3 Nisan 2016; 0:12:36 >
  • Grafen kullanıcısına yanıt
    Hocam aslynda biraz korkak ve sabyrly biriyimdir. önüme minibüs geçerse 5 dakika beklemeyi tercih ederim, onu sollamayy de?il. o yüzden trafikten yana bir sykynty geçmeyi planlamyyorum. tabi evdeki hesap çar?yya uymuyor.
  • fernandao kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğim gibi hayatımda hiç direksiyon başına oturmadım. o yüzden öğrenilecek tarafı var mıdır yok mudur bilmiyorum. önemli olan arabaya gaz vermek değil. ben biraz araç kullanırken insanlar dönüşte vs. araç boyunu nasıl düşünüyor o mantığı anlamak istiyorum. sağa sola dönerken milletin aracına sürtmek istemiyorum.
  • Zamanla,süre süre alisirsin arabaya da sürmeye de,nerde ne kadar hiz yapacaginada,hangi virajdan nasil donecegini de stres yapma kendine. Bunlar deneyimle olacak seyler skinti yapma kendine

• fernandao kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam umarım yavaş yavaş kaparım öyleyse.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.