Şimdi Ara

Bilgisayarda kullanım amaçlı monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    laptop ile bazı şeyler çalışmak (yüksek işlemci gerektiren türden program, render gibi) ve film seyretmek için (ve ayrıca tv olarak da kullanabileceğim) monitör almak istiyorum. 32" boyutunda. sormak istediğim baktığım tvler (tunerli tunersiz fark etmez) genelde hd ready bu benim laptop ile yapacağım işlerde fark oluşturur mu yoksa full hd mi avantajlı olur(performanslı işlemleri olumlu olumsuz etkiler mi hd ready ya da full hd olması)? Genellikle LG gözüme olur gibi görünüyor ama fikrim yok tabi çok da. Bir de 50 hz 100 hz olması fark eder mi birlikte çalışmaya -laptop ve harici monitör- değerli katkılarınız ve deneyimlerinizi aktarırsanız sevinirim. Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutimucize -- 23 Ekim 2017; 23:29:2 >

2-Ne kadar çok çözünürlük artarsa o kadar isteyeceği performans gücü yükselir.
    3-Benim kullandığım leptop+asusun monitörü vardı.Monitör 1080 Pixel oyun açtığımda performans kaybı oluyordu çünkü detay artıyordu.
    Tavsiyem monitör alman çünkü TV alırsan monitörden elde edeceğin renk yoğunluğu ile TV'de alacağın renk o kadar net olmaz.Kendim denedim TV de.Monitör gibisi olmuyor.Tabi sağlam çözünürlüklü,renk yoğunluğu yüksek alırsan monitöre ulaşır gibime geliyor.Gamer Monitörler mevcut bakabilirsin internetten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veysigz -- 24 Ekim 2017; 17:29:48 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.