Bildirim
Bilgisayarda keylogger var !

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Sanmıyorum, emin olmak için Zemana Anti Keylogger yükleyin. -
hemen deniyorum -
Combofix ile tarattır. -
keylogger değil o 127:0.0.1 kendi local ip + netstat -an değil ipleri görmek istiyorsan netstat -n yapmalısın + ashampoo firewall kurarsanız size hangi programın hangi portu açtığını gösterir antivirus yakalanamaz ama ashampoo firewall yakalar cunku bir sozluk programı port açmaz degilmi? ama acıyorsa trojan yada keyloger vardır
ama team viever port acar onuda uyarır ashampoo firewall yani anlayacağınız engelleyip engellemeyeceğiniz uygulamalara siz karar vereceksiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: turkay11
keylogger değil o 127:0.0.1 kendi local ip + netstat -an değil ipleri görmek istiyorsan netstat -n yapmalısın + ashampoo firewall kurarsanız size hangi programın hangi portu açtığını gösterir antivirus yakalanamaz ama ashampoo firewall yakalar cunku bir sozluk programı port açmaz degilmi? ama acıyorsa trojan yada keyloger vardır
ama team viever port acar onuda uyarır ashampoo firewall yani anlayacağınız engelleyip engellemeyeceğiniz uygulamalara siz karar vereceksiniz
keylogger değil yani? çok sağol kardeşim valla içimi rahatlattın -
-
kardeşim netstat -n yapacaksın ama pc yi kapat ac simdi otomatik skype açılsa onun ip si çıkar orda explorer açsan Google açsan o ip ler çıkar o yüzden pc kapat ac
hicbirsekilde internete açılmadan netstat -n yap genelde seni hackleyecek ip ler 88 li 75 li iplerdir telekop Superonline gibi iplerdir ve yanındada esteblished yazar
dinleniyor diye 192 lere 127 lere bakma onlar local ipler
80 portlu olanlardanda korkma onlarda internet kullanır temiz pc için rahat olsun baktım ben bu arada atıyorum 88 li bir ip var yanındada established yazıyor onu ordan sag click ile kopyala mesela 88.234.214.72 <<< bunu adres çubuğuna yapıştır karsına modem sifresi çıkıyorsa seni takip edenin modemidir :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkay11 -- 14 Mayıs 2013; 22:08:32 > -
quote:
kardeşim netstat -n yapacaksın ama pc yi kapat ac simdi otomatik skype açılsa onun ip si çıkar orda explorer açsan Google açsan o ip ler çıkar o yüzden pc kapat ac
hicbirsekilde internete açılmadan netstat -n yap genelde seni hackleyecek ip ler 88 li 75 li iplerdir telekop Superonline gibi iplerdir ve yanındada esteblished yazar
dinleniyor diye 192 lere 127 lere bakma onlar local ipler
80 portlu olanlardanda korkma onlarda internet kullanır temiz pc için rahat olsun baktım ben bu arada atıyorum 88 li bir ip var yanındada established yazıyor onu ordan sag click ile kopyala mesela 88.234.214.72 <<< bunu adres çubuğuna yapıştır karsına modem sifresi çıkıyorsa seni takip edenin modemidir :D
dediğin komutu interneti kestim pc res attım internetsiz resim aşağıda 3 tane ip var.
internete bağlandım 300-400 tane ip falan çıktı baya bi ip çıktı temiz mi bilgisayarım acaba?
İnternetli resimide atayım
-
internete bağlanırsan tabiki çıkar yaptığın her işlemin cıkısı var Google başka ip kullanır skype başka msn açsan başka hepsi ayrı ayrı kullanır pc temiz için rahat olsun :d -
quote:
internete bağlanırsan tabiki çıkar yaptığın her işlemin cıkısı var Google başka ip kullanır skype başka msn açsan başka hepsi ayrı ayrı kullanır pc temiz için rahat olsun :d
çok sağol allah ne muradın varsa versin. -
Kesinlikle keylogger yok.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- clock watchdog timeout hatası
- whatsapp başkası kullanıyor mu nasıl öğrenirim
- bu ayar yöneticiniz tarafından yönetilir
- cmd açılıp kapanıyor
- windows gereken dosyaları yükleyemiyor
- root nasıl kaldırılır
- video boyutu küçültme
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- telefon şarj olmuyor
- telefon ısınması neden olur
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X