Şimdi Ara

Bilgisayarda keylogger var !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar keylogger varmı yokmu bakıyodum internetten cmd ye komut yazdım boş satır olarak inmedi 1 kayıt gösterdi resmi aşağıda keylogger mı var bilgisayarımda nasıl kurtulurum?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Sanmıyorum, emin olmak için Zemana Anti Keylogger yükleyin.
  • hemen deniyorum
  • Combofix ile tarattır.
  • keylogger değil o 127:0.0.1 kendi local ip + netstat -an değil ipleri görmek istiyorsan netstat -n yapmalısın + ashampoo firewall kurarsanız size hangi programın hangi portu açtığını gösterir antivirus yakalanamaz ama ashampoo firewall yakalar cunku bir sozluk programı port açmaz degilmi? ama acıyorsa trojan yada keyloger vardır

ama team viever port acar onuda uyarır ashampoo firewall yani anlayacağınız engelleyip engellemeyeceğiniz uygulamalara siz karar vereceksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkay11

keylogger değil o 127:0.0.1 kendi local ip + netstat -an değil ipleri görmek istiyorsan netstat -n yapmalısın + ashampoo firewall kurarsanız size hangi programın hangi portu açtığını gösterir antivirus yakalanamaz ama ashampoo firewall yakalar cunku bir sozluk programı port açmaz degilmi? ama acıyorsa trojan yada keyloger vardır

ama team viever port acar onuda uyarır ashampoo firewall yani anlayacağınız engelleyip engellemeyeceğiniz uygulamalara siz karar vereceksiniz

keylogger değil yani? çok sağol kardeşim valla içimi rahatlattın
  • quote:

keylogger değil o 127:0.0.1 kendi local ip + netstat -an değil ipleri görmek istiyorsan netstat -n yapmalısın + ashampoo firewall kurarsanız size hangi programın hangi portu açtığını gösterir antivirus yakalanamaz ama ashampoo firewall yakalar cunku bir sozluk programı port açmaz degilmi? ama acıyorsa trojan yada keyloger vardır

ek olarak -n komutunu denedim çok feci bir manzarayla karşılaştım en az 5-10 tane adres var. keylogger mi bunlar resim aşağıda..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Google hesabımda virüs var
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeşim netstat -n yapacaksın ama pc yi kapat ac simdi otomatik skype açılsa onun ip si çıkar orda explorer açsan Google açsan o ip ler çıkar o yüzden pc kapat ac

hicbirsekilde internete açılmadan netstat -n yap genelde seni hackleyecek ip ler 88 li 75 li iplerdir telekop Superonline gibi iplerdir ve yanındada esteblished yazar

dinleniyor diye 192 lere 127 lere bakma onlar local ipler

80 portlu olanlardanda korkma onlarda internet kullanır temiz pc için rahat olsun baktım ben bu arada atıyorum 88 li bir ip var yanındada established yazıyor onu ordan sag click ile kopyala mesela 88.234.214.72 <<< bunu adres çubuğuna yapıştır karsına modem sifresi çıkıyorsa seni takip edenin modemidir :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkay11 -- 14 Mayıs 2013; 22:08:32 >
  • quote:

kardeşim netstat -n yapacaksın ama pc yi kapat ac simdi otomatik skype açılsa onun ip si çıkar orda explorer açsan Google açsan o ip ler çıkar o yüzden pc kapat ac

hicbirsekilde internete açılmadan netstat -n yap genelde seni hackleyecek ip ler 88 li 75 li iplerdir telekop Superonline gibi iplerdir ve yanındada esteblished yazar

dinleniyor diye 192 lere 127 lere bakma onlar local ipler

80 portlu olanlardanda korkma onlarda internet kullanır temiz pc için rahat olsun baktım ben bu arada atıyorum 88 li bir ip var yanındada established yazıyor onu ordan sag click ile kopyala mesela 88.234.214.72 <<< bunu adres çubuğuna yapıştır karsına modem sifresi çıkıyorsa seni takip edenin modemidir :D

dediğin komutu interneti kestim pc res attım internetsiz resim aşağıda 3 tane ip var.

internete bağlandım 300-400 tane ip falan çıktı baya bi ip çıktı temiz mi bilgisayarım acaba?

İnternetli resimide atayım

Bilgisayarda keylogger var ! Bilgisayarda keylogger var !

• internete bağlanırsan tabiki çıkar yaptığın her işlemin cıkısı var Google başka ip kullanır skype başka msn açsan başka hepsi ayrı ayrı kullanır pc temiz için rahat olsun :d
  • quote:

internete bağlanırsan tabiki çıkar yaptığın her işlemin cıkısı var Google başka ip kullanır skype başka msn açsan başka hepsi ayrı ayrı kullanır pc temiz için rahat olsun :d

çok sağol allah ne muradın varsa versin.
  • Kesinlikle keylogger yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.