Şimdi Ara

Bilgisayarda kasma donma (Lütfen yardim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarimin donanimi kotu olmamasina ragmen durduk yere kasiyor donuyor. Reset atayim diyorum windows logosunda yarim saat bekleyip aciyor. Daha yeni format attirmama ragmen aynen devam ediyor. Durup dururken hersey yanit vermiyor oluyor. Bunun sebebi nedir bilen biri ne olur cevaplasin.

Windows 7 ultimate 64 bit
    Toshiba satallite L 645
    Islemci i3 4 cekirdek 2.53ghz
    Ekran karti Intel Hd(Dahili ekran karti)
    Ram 4 gb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hd tune ile hddyi bi kontrol edermisin.. hdd ' de sorun olabilir. ( health kysmynda failed varmy )
  • Bu sorun Windows 7 64 Bit kaynaklanıyor windows media player yerine müzik çalarını AIMP3 yap hiç bir şekilde donma yaşamicaksın
    Aynı sorun benimde başıma geldi eyer yapmazsan ses kartını değiştirebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuktaki_umut

hd tune ile hddyi bi kontrol edermisin.. hdd ' de sorun olabilir. ( health kysmynda failed varmy )

Kardes kusura bakma biraz cahilim konuya da dediginden bisey anlayamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: omer04500

Bu sorun Windows 7 64 Bit kaynaklanıyor windows media player yerine müzik çalarını AIMP3 yap hiç bir şekilde donma yaşamicaksın

Varsayilan muzik calarim zaten bs player. Mutlaka sizin dediginiz playeri indirmeli miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Glamdring26

quote:

Orijinalden alıntı: omer04500

Bu sorun Windows 7 64 Bit kaynaklanıyor windows media player yerine müzik çalarını AIMP3 yap hiç bir şekilde donma yaşamicaksın

Varsayilan muzik calarim zaten bs player. Mutlaka sizin dediginiz playeri indirmeli miyim?

Dene derim benim başıma gelince herkes ekran kartı ısınma şöyle böyle diyordu AIMP3 yaptım müzik çalarımı sorunum çözüldü yenede sen bilirsin
  • hd tune programını indir demo olarak kurmanda yeterli ... . sonra çalıştır. ve Health Sekmesini aç ve o sekmede bulunan listede kırmızı Failed olan bir bölüm var mı ona bi bakıver....
    bi de Error Yazan sekmede Start'a bas ve bir kaç satır tarama yaptır. ve aralarda kırmızı çıkıyormu ona bak....
    benchmark yazan sekmede start' a bas ve ve işlemin bitmesini bekle hiç bir şey yapma... sonucu minumum ve maximunm okuma yazma değerlerini yazıver buraya.

en azından ilk maddeyi yapıver.

bu arada yazılarım niye ingilizce karakter olarak geliyor foruma bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar pc bozuldugu ve acilmadigi icin dediklerinizi yapamadim yinede ilgilendiginiz icin tesekkurler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.