Şimdi Ara

Bilgisayarda herhangi bir oyun açtığımda ...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.2 gb ramli 512 mb ekran kartlı bilgisayarım var, minecrafttan tutun nba e kadar her oyunda 10 - 15 dk oynadıktan sonra bir anda bir kasma geliyor 5 dk civarı sürüyor ardından normale dönüyor bu kasma oynanılmayacak şekilde oluyor.Neyden kaynaklanabilir ? Yardımlarınızı bekliyorum

• Temizlik yaptırın.
    Parçalar ısınıyor, sistem hızını azaltıyor ve buda takılmalara neden oluyordur.
  • Yorumunuz için teşekkür ederim.Başka önerileride açığım arkadaşlar ?
  • Üstteki arkadaşın da dediği gibi büyük bir ihtimalle tozdan kaynaklanıyor. Fanlar rahat çalışmadığı için sıcaklık artıyor ve bu da uygulamalarda takılmaya yol açıyor. 2. bi ihtimal ise hard diskte bad sector olabilir. Uzak bi ihtimal ama yine de yapman da fayda var.
    http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=hd-tune&lid=5006 bu programı indirip test yaptırabilirsin.
  • Cevabınız için teşekkürler.Temizleme işini kendim de yapabilirmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabunn

Cevabınız için teşekkürler.Temizleme işini kendim de yapabilirmiyim ?

önermem kaş yaparken göz çıkarmak da var sonuçta. bir bilgisayarcının fazla bir ücret de alıcağını zannetmiyorum bunun için
  • Benimki biraz tembellikten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Maksimum 15-20 tl alırlar sanırım.
  • bence kendin yap çok zor bişey değil
  • Eğer laptop ise yaşlanmış bir makinadır bu tür sorunlar doğaldır masaüstü ise ki masaüstüdür muhtemelen temizleyin hocam sorunlarınız gecmez sisteminiz eski ama yapıcak baska bırseyınız yok
  • Arka planda çalışan bazı programlar veya güncellemeler vs buna neden olabilir ve geçici olarak oyun performansını etkiler. Onun haricinde yukarıda yazılan mesajlara katılıyorum sistem ısıdan etkilenir. Toz veya bazı tıkanıklıklar soğutmanın verimini düşürür ve böyle sorunlara yol açar.
  • Yorumlarınız için sağolun.Sanırım yeni bir masaüstü almam gerekecek malumumuz 4 yıl oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.