Arkadaşlar, torrent 'den HDDVD formatında 13 gblık bir film indirdim. klasör içinde EVO formatlı bir kaçtane film dosyası var. bunlardan asıl film olan dosya 12 gb. bu dosyayı hardiskimden oynatmaya çalışyorum. Denediğim programlar kmplayer ve power dvd. her iki programda açıyor fakat film de yeşil görüntüler oluşuyor. karelenme oluyor. Ekran kartım ati1650pro idi. e6600 2.4 ghz işlemcim var. Arkadaşlar sorduğumda ekran kartımın yetersiz olduğunu söylediler. Zaten iyi bir ekran kartı almak istiyordum. Dün bu sitedeki arkadaşların yardımıyla ati'nin 3870x2 modelini satın aldım. eve geldim büyük bir hevesle kartı değiştirdim. driverlarını yükledim. hemen denemek için halo 2 kurdum. çok iyi bir performans aldım. fakat ne zaman ki hddvd filmi oynatmaya başladım yine aynı sorun oldu. bu arada mkv 720p ve 1080p filmleri oynatırken hiç bir sorun yok. ama evo formatındaki elimde üç film var ve üçündede aynı problemi yapıyor. acaba sorun nerde?
Blu ray i adam akıllı oynatan player çok az.. corel in yeni çıkardığı blu-ray filmleri sorunsuz oynatan winDvD 9 plus ı yükleyin. pc nin filmi kaldırması gerek sorun sanırım yazılımda bi de bunla deneyin.. deneme sürümü için tıklayın..! tam sürüm 118 dolar.
k-l,te codec pack yukle sorunsuz izlersin
walla codec yukle izlersin demekle olmuyor mts uzantılı dosyaları oynatmak icin soylediğiniz doğru ama menusu olan iso blue rayleri nasıl oynatacağı konusunu sormus arkadas sadece codec yukle demeklede sorun cozulmez o zaman
bende güzel bir player arıyorum denk gelirsen eğer banda pm at bende bulursam sana haber ederim sağlıcakla kal
Ben de 38 GB lik bir film indirdim 1080p lik stream klasorunun icinde m2ts formatinda dosyalar var ne winDVD oynatabiliyor ne Gom player ne VLC ne WMP nasil acacagimla ilgili bilgisi olan paylasirsa sevinirim
blueray filmleri adam gibi izleten birtek yazılımla karşılaştım o da ArcSoft Total Media Theatre 3 Platinum
bu normal izletiyor bir de ekstradan şu yolla izliyorum.Basit ama kullanışlı.en büyük m2ts dosyasını açıyorum direk filmi menü ıvır zıvır olmadan başından izliyorum tavsiye ederim...
Menünün çıkması için hangi dosyayı açmamız gerekiyor peki.
dostum indirdiğin full blu-ray discleri şu şekilde izleyeceksin (menüsü dahil) öncelikle indirdiğin filmin klasör yapısı aşağıdaki gibi olacak. eksik klasörleri sen yarat (içini doldurmaya kafa yorma,klasör oluştur,isimlendir geç) BDMV -----AUXDATA -----BACKUP ------------BDJO ------------CLIPINF ------------JAR ------------PLAYLIST -----BDJO -----CLIPINF -----JAR -----META -----PLAYLIST -----STREAM CERTIFICATE -----BACKUP
bu işlemden sonra imgburn ile bu klasörü isoya çevir.. power dvd (veya benzeri) bir programla menülü olarak blu-ray disc'ini açarsın..
ekran karı falan hikaye, bende t2390 işlemcili, onboard ekran kartlı laptop var takılma falan yok.. iyi eğlenceler..
bir de daum potplayer ı dene. ücretsizdir. kasmaz. sorunsuzdur.
1.5.26392. bunu indir, kur. ardından update kur. adı 1.5 26588.
potplayer, hemen her ses ve görüntü biçimini ek bir kodek paketi kurmaksızın sorunsuz oynatır. denedim, biliyorum.
power dvd, bilmem ne ile uğraşma. onlar paralı ve potplayerden daha iyi değiller.
bende ati hd 3470 var ve işlemcim t5550 işlemcim var blueray oynatmada sıkıntı olurmu hangi programı kurayım
Size tavsiyemSplayer (Shooter Player) olacak. Minumum sistem kaynağı kullanımı, free olması, neredeyse oynatamadığı format olmaması ve GPU Accelaration olması nedeniyle favorimdir herkese tavsiye ederim.
Ben kullandım. Harika bir program. Çok teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: selcuk5101
dostum indirdiğin full blu-ray discleri şu şekilde izleyeceksin (menüsü dahil) öncelikle indirdiğin filmin klasör yapısı aşağıdaki gibi olacak. eksik klasörleri sen yarat (içini doldurmaya kafa yorma,klasör oluştur,isimlendir geç) BDMV -----AUXDATA -----BACKUP ------------BDJO ------------CLIPINF ------------JAR ------------PLAYLIST -----BDJO -----CLIPINF -----JAR -----META -----PLAYLIST -----STREAM CERTIFICATE -----BACKUP
bu işlemden sonra imgburn ile bu klasörü isoya çevir.. power dvd (veya benzeri) bir programla menülü olarak blu-ray disc'ini açarsın..
ekran karı falan hikaye, bende t2390 işlemcili, onboard ekran kartlı laptop var takılma falan yok.. iyi eğlenceler..
birader bende bluray reader var laptopta bluray dissk i takıyorum bi türlü menü sünü çalıştıran program bulamadım ben nasıl yapıcam peki biliyo musun programlar filmi açabiliyo ama menü kısmında açınca menü tuşlarına basamıyosun yani dil seçimi falan yapamıyorum hiç
bilen kimse yok muu
ArcSoft Total Media Theatre bunu bende kullanmıştım ama deneme sürümü idi gayet başarılıizlemiştim.
Fakat şimdi bi tane daha izlemek istedim 15 günlük deneme sürümü bitmiş izletmedi :)
diz üstü bilgisayarımda blu ray okuma özelliği var ama ben bunu nsıl kullnacağımı bilmiyorum. program indirmem gerek sanırım. tavsiyelere çok ihtiyacım var lütfen yardım eder misiniz??
Şimdi denedim bende K-Lite kodec 64 bit işe yaradı. Beğenmediğiniz winamp da direkt olarak açıyor hiç birşeye gerek yok o ayrı mevzu. ama media center da izlememek istedim. benimki MKV formatında klite kurarken mkv işaretli olmuyor onu işaretledim kurarken.
TotalMedia 5 kullanıyorum, filmi açtığımda İngilizce dublajlı çıkıyor, ne yaptıysam Türkçe'ye çeviremedim.
Splash Pro Ex v1.12.1 tavsiye ederim oldukça kaliteli :)
Daum Pot Player bana göre en iyi medya oynatıcıdır hepsini denedim benim tercihim daum. Buarada orjinal bluray i hangi programda açabiliriz daum açar mı? ona göre indireceğim de.