Şimdi Ara

Bilgisayarda Boş Zamanlarımda Neler Öğrenebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayar başında çok fazla zaman geçiriyorum ama bu zamanımın çoğunu da boş şeylerle harcıyorum. Bİ dh, bi msn mekik dokuyorum.

Diyorum ki program öğreneyim, öğrendiğimle de para kazanabileyim. İş yapabileyim.

Hangi programları önerirsiniz arkadaşlar?

Asp, grafik tasarım?

• onlardan önce bence photoshop tan başla eğer biliyorsan veya öğrendikten sonra flash a geç ondan sonra html,asp,vb. site yaparken kullanacağın dilleri öğren. ztn bunları yapman en az 1 seneni alır 1 seneyi değerlendirirsin sonra site hazırlar resmini photoshopla düzenler isteklere göre flashlar yaparsın iyide para kazanırısn
  • photshop un eğitim seti var ben de. Yani tuturiollar. Onlardan biraz öğrenmiştim. Ona devam edeyim o zaman.

Flash nasıl bir şey oluo?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Loop

photshop un eğitim seti var ben de. Yani tuturiollar. Onlardan biraz öğrenmiştim. Ona devam edeyim o zaman.

Flash nasıl bir şey oluo?

hani şu yanda üstte allata orada burada olan reklamlar varya işte onlar flash tır, google a flash nedir diye aratırsan daha kapsamlı cevap bulursun
  • web programlama öğren bence php+mysql mesela birazda grafik tasarım öğrendinmi photoshop,flash,fireworks gibi tamamdır.
    tabii daha çetrefilli olaraktan direk işletim sistemleri için programlarda yazabilirsin ama bundan para kazanman zor fakat gönüllü bir programcı olarak gpl lisanslı programlar yazmak bence oldukça güzel bir şey olsa gerek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.